2010. június 30., szerda

Micimackó

Nagyon szeretem Micimackót. Olvasni is, nézni is, és magát a figurát is. És ezzel Janka is így van. Mégis a legaranyosabb, és szívemnek kedves az eredeti rajz, ami a könyvben is megtalálható.

Ó, és ilyen függönyt találtunk múltkor a turiban, vadi újat. Hát, én annyira örültem neki. Most már az ablakunkat díszíti és ott mosolyog Micimackó, Malacka és Füles. :)
Majdnem elfelejtettem elmesélni, hogy végre teljesült egy régi vágyam. Kaptam az ablakba egy teregetőt. :) Tudom, így első hallásra nem nagy dolog, és biztos sokak számára érthetetlen is, de aki ilyen mosómedve féle, és erkély nélküli lakásban lakik, az biztosan megérti. Végre, végre, a mi ruháink is a napon, a levegőn száradhatnak, és nem aszalódnak napokig a szobában. Hogy mik vannak, néha olyan kis dolgoknak is nagyon-nagyon lehet örülni. :)))

7 megjegyzés:

Kriszta írta...

És addig jó, amíg az ember ilyen "kis" dolgoknak ennyire tud örülni :)))) Én teljesen megértelek, annak idején én is hónapokig könyörögtem egy teregetőért, s mikor végre megkaptam velem is madarat lehetett volna fogatni :)))

Kriszta írta...

Ja, és Micimackót én is imádom minden formájában, nagyon szép a függönyötök :)

Julcsi írta...

Igen, az a szárító...
Nagyon is meg tudlak érteni. Nekem is fáj egy olyanra a fogam, de a mi ablakunkba nem lehet tenni ilyet:(

zazálea írta...

Sőt, néha a kisebbek még nagyobbat okoznak. :o)

Jandó írta...

De jó, hogy ti is ilyen örömködősök vagytok. :)Tényleg jók ezek az apró örömök, és sokszor emlékezetesebbek is, mint néhány nagyobb dolog.
Julcsi, a mi ablakunkra se lehet rendes ablakba valót tenni. Ez úgy lett összeeszkábálva egy bentiből. De nagyon jó és stabil. Persze nem tudom a ti ablakotok milyen. Az biztos, hogy nagyon ügyes vagy, ha 4 gyerek mellett meg tudod oldani a banti teregetést :) (bár ami muszáj, az muszáj).
Kriszta, de jó, hogy ezekben is hasonlóak vagyunk. :)
Zazálea, teljesen igazad van ebben.

Julcsi írta...

Nem tudom megoldani:)
Kint teregetek a folyosón....:S

Jandó írta...

Julcsi, akkor mégis. Ez a lehető legjobb megoldás. :) Ezzel is teljesen kiegyeznék, de sajnos nálunk nincs ilyen folyosó.