2010. június 16., szerda

2 év :)

Janka hétfőn volt 2 éves!!!! Hihetetlen néha, hogy már ilyen nagy. Nagyon élvezem, ahogy egyre okosabb, mindent megért, és megérteti magát, huncut, vidám, szeretgetős, együttérző, kutyabolond, és néha rosszcsont is.

Nagyon készültünk erre a nagy napra, és hála Istennek minden szép és jó volt. És a hány éves vagy kérdésre azt mondta, hogy tető, vagy valami ilyesmit. De már majdnem érthető volt, és ez az eddigi pár szóhoz képest már nagy dolog.

Többek között kapott ajándékba porszívót és varrógépet is. Ezek nekem is legalább akkora ajándékok, mert velem együtt "dolgozik", és nagyon élvezi. Én pedig jobban haladok a dolgaimmal.

Így még varrni is tudok mellette, mert ő is varr. :) Már felkelés után is, ahogy a képen látszik. Egész jól kezeli, holott utólag vettem észre a dobozán, hogy 8 éves kortól ajánlják. :)

5 megjegyzés:

Kriszta írta...

De aranyos :) Na igen, a varrást sem lehet elég korán elkezdeni :))
Isten éltesse a leánykádat!

Babi néni írta...

Isten éltesse! ♥

honfiviki írta...

Először is Isten éltesse Jankát és anyukáját! Kár, hogy ilyenkor nincs megemlékezve az anyukáról, aki a születés pillanatában leginkább megküzdött a gyerkőcért.

Csudajó ötletes ajándékokat kapott! Nagyon ügyesek vagytok! Közös lesz így a program, az együtt töltött idő és valószínűleg felnőttkorban is közel fog hozzá állni ez a foglalkozás!

(Somának is ilyen műanyag markolója van :) )

Fiúknak lehet varrógépet vásárolni szülinapra??? :)

Lepkevár írta...

Nagyon boldog születésnapot a kis ünnepeltnek! :)

A párnás fotó nagyon jó lett!! :)

Jandó írta...

Nagyon köszönöm, igazán kedvesek vagytok. :) Hát igen, van amit nem lehet elég korán kezdeni. És így legalább nem az én varrógépemet tekergeti.

Honfiviki, szerintem fiúnak is lehet varrógépe, bár biztos van aki nem ért vele egyet. Unokatesóm(fiú) nagyon szeretett keresztszemezni, meg gobelinezni, sosem érztük cikinek, vagy hasonló.
Ez a markoló csuda jó játék, legalábbis nálunk nagy sikere van.

Lepkevár, köszi, most ez a párnás az egyik kedvenc képem. :)