2010. május 29., szombat

Virágok új élete

Natti nyert még a múltkori játékomon egy csatot, és egy hajgumit. Tetszett a lányainak is, aminek igazán örültem. :) És kaptam képet tőle, amit megmutathatok. Köszönöm, örömet szereztél vele. A lányok pedig nagyon szépek, virágokkal és anélkül is. :)


Egy nagyon kedves Meskás vásárlóm rendelésére készült két fehér-fekete gombos virág kitűző, amiket már mutattam itt. Ő is küldött képet, hogy láthassam a kitűzők milyen remek cipődíszek lettek. Köszönöm neked is. :) Igazán jó ötlet.



Itt jegyezném meg, bár eléggé megkésve, hogy a legutóbbi játékom egyik nyertese (Daire) nem jelentkezett a nyereményért, hiába vártam rá elég hosszú ideig. Elérhetőséget nem találtam, ahol értesíteni tudtam volna. Ezért úgy döntöttem, nem szegem meg a szavam, hogy 3 nyertes kap ajándékot. Viszont bocsánat, de ilyen hosszú idő után már újrasorsolni sem akartam. Így azt a megoldást véltem legjobbnak, hogy a 3. ajándék a másik Katushoz vándorol, aki szegény azt hitte az eredményhirdetéskor, hogy ő is nyert, mert két Katus volt, csak máshogy írják a nevüket. Szóval ez most olyan vigaszdíj féle is lett.

2 megjegyzés:

Natti írta...

Itt szeretném megköszönni az ajándékokat.A bölcsiben és a suliban is tetszett mindenkinek.

Jandó írta...

Köszi, hogy hogy megírtad. Nagyon örülök, hogy ott is tetszett a többieknek. :) Tényleg nagyon szívesen, éssok szeretettel készítettem.