2010. május 11., kedd

Nyeremény és Piroseper játéka

Nyertem Gabella játékán :), egy nagyon szép és különleges fülvédőt Jankának. Nagyon örültem neki. Már múlthéten meg is érkezett, és pont jó a mérete is. Köszönjük!


Pirosepernél játék van, egy tűtartóért és egy neszeszerért lehet versenybe szállni. Mindkettő gyönyörű és igazán különleges. Érdemes megnézni a blogját is, mert csuda dolgokat alkot. :)

Ó, és végre jobban vagyok. :))) Pár napja elkaptam Jankától a megfázást(mindig elkapok tőle mindent), és még a torkom is fájt, a végén lázas is lettem. Remek. Nem is emlékszem mikor voltam ilyen rosszul. De már sokkal jobb, bár azért még messze nem az igazi. De legalább így duplán értékelem azegészséget, és azt mikor végre az orromon is kapok levegőt. :)

3 megjegyzés:

bolyet írta...

Valami csúnya vírus lehetett talán!:-(((Én is át szoktam venni a gyerkőcök "problémáit"..mindig..mindent!
Remélem most már rohamosan gyógyulsz!Én is neveztem Pirosepernél a tűtartóra de jó pár napig gondolkoztam mert nem tudtam választani!:-))Most meg reménykedem!Persze Te is, igaz?:-))

Gabella írta...

Örülök, hogy pont jó a fülvédő!

Remélem, mostmár mindenki meggyógyul lassan!

Jandó írta...

Köszönöm, aranyosak vagytok. Már végre jól vagyunk. :)
Bolyet, kicsit örülök, boccs, de nem tudom jobbanmegfogalmazni, hogy te is átveszed a gyerkőcök betegségeit. Azt hittem, ezzel más ilyet biztos nem szokott.Piroseper játékán meg reménykedem én is, de azért nem veszünk össze. :)

Gabella, nagyon szeretjük a fülvédőt, most pont jó idő van hozzá.