2010. május 26., szerda

Hétvége képekben

Kicsit megkésve, de azért mutatom őket. Nagyon jó napjaink voltak. :)
Szombaton voltunk cirkuszban (Európa cirkusz). Jankának és nekünk is sokkal jobban tetszett, mint az előző (pedig a jegy csak az ötödébe került). Janka tátott szájjal nézte végig, ésvégigülte a 2 órát. Ennek örömére elvittük hétfőn újra, mert állandóan ezt emlegette. A siker ugyanakkora volt másodszorra is. Ami még nagyon jó volt, hogy a sátor körül rengeteg állat volt, és mindet meg lehetett simogatni. Itt most csak pár kép róluk.

Janka nem félt egyiktől sem, igazán büszke vagyok rá. :) Bár a férjem ebben nem egészen osztja a véleményem, de akkor is.
A vasárnapot itthon töltöttük, hétfőn Petőfiszállás-Szentkútra mentünk a pálosokhoz. Velük már régóta jóban vagyunk, így még szebb volt ott a pünkösd hétfő.


Janka úgy élvezte a pacsálást az egyik kútnál, hogy alig tudtuk rábeszélni, hogy haza is kellene mennünk. :)

5 megjegyzés:

krisz írta...

Nálunk mindegyik lány fél még a macskától is.Vagyis a nagyobbik csak félt.Ez sem jó.Bár nagyon kiváncsiak,de azért tartják az öt lépés távolságot.

Karina írta...

Nagyon helyesek vagytok a képeken, és milyen édes Janka, ahogy barátkozik az állatokkal!

Bakarasz írta...

Janka egy kis tündér :)

Jandó írta...

Köszönöm, kedvesek vagytok. :)
Krisz, azt hiszem a gyerekek többsége úgy viszonyul az állatokhoz, mint a lányaid.Talán a középút a legjobb. Csak a mi családunk ilyen állatmániás.

Karina írta...

Én azt gondolom, alapvetően nincs a gyerekekben félelem semmilyen állattól, a környezettől lesik el, hogy kell viszonyulni. Én pl. a bogarakat, főként, ha felém repülnek, nem igen bírom, mégis hagyom, hogy a gyerekek megfogdossák azokat, ha nem veszélyesek rájuk. Janka azt látja tőletek, hogy az állatokat szeretjük, így az a természetes neki és ő is barátkozik velük.