2010. május 20., csütörtök

Ma szörnyen bénázós napom volt, így nem jutottam sajnos semmire. Amihez nyúltam, csak baj lett belőle.

Így mutatom a tegnap készült apróságokat, nagyban, külön-külön.
Ez egy kitűző. Végre sikerült elszakadnom a számomra oly kedves zöldtől. :) És tetszik a végeredmény.
Hajgumik.
-ezek is, de ezek valahogy a cseresznyére emlékeztetnek, amit tegnap ettünk először idén, és onnan jutott eszembe a színösszeállítás :)
Hajpánt.
Hullámcsatok.
Ez egy számomra nagyon kedves és különleges kis csipeszes csat lett. A különlegessége a gombjában rejlik, ami réges-régi kagyló gomb. Csak hasonlítanak, de sosincs belőlük 2 egyforma. Ezek is még a dédnagymamámtól maradtak rám. Szívesen látnám őket kis koszorúslányok hajában, vagy valakinél, aki értékeli őket.
-szintén csipeszes csat (vagy nem is tudom mi a rendes neve, talán csiptető?)

Ja, és azért egy remek dolog, ami történt. Hétvégén itt volt nagynéném, unokatesóm és a barátnője, Kitti is. Csak úgy megmutattam nekik az újonan készült csatjaimat, hajpántokat, és Kittinek tetszettek, el is fogadott egy hajpántot ajándékba. Erre pár napra csörög a telefon, és ő volt az, hogy a húgával kinéztek itt a blogon mutatott dolgok közül párat, ami megtetszett nekik. Hát, nagyon örültem. :)

2 megjegyzés:

Halász Boróka írta...

szia!
ez a legutolsó rózsaszín-kék csipeszes szabad még? ha igen, megvenném a lányomnak:) Köszi, Boróka (Opak)

Jandó írta...

Szis Boróka! Örülök, hogy tetszik. Igen, szabad még. Biztosan örülne, ha hozzátok költözhetne.:) Kérlek írj e-mailt, és akkor megbeszéljük a részleteket. köszi,Dóri