2010. május 6., csütörtök

Ajándékok, csak úgy :)

Kicsit megkésve írok a múltheti ajándékokról, amiket kaptam, pedig nagyon örültem nekik. :) (Az elmaradást a gépem hibája okozta, ami tegnap végre megjavult.)

Karinától érkezett az egyik, és csak úgy. Nagyon jól esett. Még ittnem kaptam senkitől csak-úgy ajándékot. Ami még külön kedves volt tőle, hogy egy 3-mas horgolótűt küldött - egyszer említettem a horgo-blogon, hogy mennyire nem szeretem az enyémet, és hát ezért. Mostmár sokkal jobban megy így a horgolás, és még Karinát is mindig eszembe juttatja. :) Jankának is küldött matricákat, amik nagyon jópofák. Itt is nagyon köszönöm mégegyszer.


Múlt csütörtökön pedig újra sikerült találkoznunk Toritextil-Vikivel. Így meg is kaptuk tőle a babát, amit a játékán nyertem. Janka nagyon örült neki. Azóta már összebarátkoztatta a többi babájával és vele is alszik. Én pedig kaptam tőle egy cuppantott fülbevalót, ami nagyon tetszik, és pont olyan különleges, mint gondoltam. Neked is nagyon köszönöm. :)

5 megjegyzés:

Karina írta...

:)
mert jó vagy :)

eszterda írta...

De jó! akkor neked is jó napjaid lehetnek! Szép hétvégét!!!

bolyet írta...

Hát ezek nagyon szép és kedves ajándékok!:-))
Igen a 3-as tű alap darab!!Én most tértem át 3,5-re eddig a hármassal "keltem-feküdtem".Szó szerint mert néha az ágyból vadásztam elő!:-)))/Tudod, alvás előtt még néhány sort.../

toritextil írta...

én is köszönöm :))

Jandó írta...

Köszi Karina, Te is. :)

Igen, szép napok voltak. Köszönöm Eszterda.

Bolyet, úgy érzem én is egyre jobban kezdem megszeretni a horgolást. Ez az alvás előtt néhány sor jó...:)

Viki :)