2010. május 8., szombat

Virágok továbbra is

A héten készültek hajpántok, színesek, gombosak - gumi hajpántra.


Hajgumikés egy csat.

És egy baba sapi. Ez az első, amit minta nélkül készítettem. Tudom nem túl extra, de talán jó lesz egy pici baba buksijára. :) A méret miatt izgulok legjobban, mert az is csak találomra lett.



Most csak ennyi. Sajnos semmi többre nem volt időm, még ide írni se. Janka megfázott tegnapelőtt, és szörnyen el volt dugulva az orra, tegnap éjjel nem is nagyon aludt. Ma meg folyt egész nap, de ez azért talán jobb. Csak rosszabb ne legyen. Szegénykém elég nyűgös, úgyhogy egész nap igyekeztünk a kedvében járni.

4 megjegyzés:

krisz írta...

Milyen vidam szinkavalkad!Szepek!A picurnak meg jobbulast!!!!!Igy van ez nalunk is,ha a gyerkocok betegek,borul teljesen a kis napirendunk...

Kicsoda írta...

En ovis vasarra akartam csatt/gumi felet csinalni es pont azon toprengtem mi legyen az alap. A gumit az keszen veszed, vagy osszevarrod? Es a csattra hogy rogzited a viragot?
Nagyon szepek, vidamak.
Kicsinek meg jobbulast!

Barbara írta...

OH te jó ég! Nagyon jók a gumis hajpántok virággal, én is szívesen hordanám :)Olyan szépek és vidámak :)

Jandó írta...

Köszönöm. Örlök, hogy tetszik nektek. :) Meg a jkívánságokat is köszönöm, Janka már kicsit jobban van.

Kicsoda, a gumikat és a gumis hajpántokat készen vettem. Most láttam ilyet először, és nagyon megörültem nekik. Érdemes szétnézni mindenfelé, ahol árulnak ilyeneket. Rövidáruboltban vettem gumiszalagot is, azt összevarrtam. Azsem rossz, csak nincs olyan jó tartása, de az meg szélesebb. Előbbi bejegyzésekben láthatod azt is. Ragasztom és varrom is őket.

Mephaela, ha egyszer úgy gondolod, szeretnél ilyenféle hajpántot, csak szólj. :)