2010. május 14., péntek

Lendület

Úgy érzem, megint kijöttem a lendületből, ami az alkotást illeti. De már legalább nem esek kétségbe, úgy tűnik az a tendencia, a hol fent-hol lent mindig visszatér. Ma kezdtem visszazökkenni :), bár még mutatni nem tudok semmit. A fele ajándék, a másikfele pedig csak félig készült el.

A horgo-blogon is nagy élet van, a vetélkedős játék 2. fordulójára szebbnél szebb mobiltokok készültek, érdemes megnézni, ha még nem láttátok. :) Ez is elég sok időt vesz igénybe, de nagyon szeretem csinálni.

Tegnap kirándultunk. Meglátogattuk pár pécsi barátunkat, és megnéztük a belvárost is. A találkozásoknak nagyon örültünk. Janka is remekül érezte magát, főleg, hogy hasonló korú gyerekekkel is játszhatott. Végre hajlandó volt felvenni a kalapját, amit egy ideje hiába ajánlgattam neki. És örült a kis virágoknak, amik dísznek kerültek rá.

7 megjegyzés:

kinga írta...

kár, hogy nem találkoztunk, de örülök, hogy itt jártatok :)

Jandó írta...

Kinga, én is sajnálom. Pedig eszembe jutottál, csak olyan hirtelen döntöttünk a látogatás mellett, hogy nem volt időm szólni. De remélem majd legközelebb. :) Pécs gyönyörű, bár nekem kicsit idegenek a hegyek.

Móni írta...

A reggeli kávé mellett téged olvastalak, és azon gondolkodtam, mit is írjak... és közben megérkeztek a te kommentjeid... :).
Elsősorban gratulálni szeretnék a Horgobloghoz, nagy vállalkozás, és Te nagyon jól csinálod! Kell a lazítás is, így kapsz új lendületet. Kívánom, hogy alkoss még sok-sok szépet, és készüljön még sok-sok ilyen fotó, Jankával, kalappal, kirándulással!

Lente Julcsi írta...

Igen-igen,egyszer fent-egyszer lent...,de legalább tudod mire számíthatsz :)

krisz írta...

Szerintem igy van ez mindenkivel.Van amikor nagyon megy,s utána csend van.De én úgy gondolom ez is van jól.

Ilyenek ezek a kis hölgyek!Mikor milyen hangulatban vannak.Hannus is igy szokott.

eszterda írta...

Milyen jó nap lehetett!

Jandó írta...

Köszi, tényleg jó nap volt, és néhanagyon jól jnnek az ilyen napok. :) És sokat segít az is, hogy tudom mire számíthatok magammal kapcsolatban is.

Móni, köszönöm. A horgo-blogot meg szeretem is csinálni, ha néha soknak is tűnik. rülök, hogy a reggeli kávégnál egy kicsit a "társaságod"lehettem.

Krisz, igen, érdekesek ezek a kis angyalkák, de pont ezért olyan szeretnivalóak (főleg, ha a jó hangulatuk van soron). :)