2010. május 31., hétfő

Cserebere

Toritextillel csereberéltem, amit nagyon köszönök. Igazán örültem neki, és izgalmas volt(mármint, hogy tetszeni fog-e neki, amit készítek). :)

Vikitől kaptam egy gyönyörű cuppantott medált, láncot. Nagyon tetszik, még szebb, mint a képen, ha lehet ilyet mondani. Már fel is avattam, és mindenkinek tetszett.



És annyira aranyos volt, hogy a lánc mellé küldött még kitűzőalapokat(ez mifelénk nagy kincs), és gombokat. :) Ez ám még mellé a meglepetés. Mindegyiknek örültem. Köszönöm.


Amit pedig én adtam cserébe, az egy hajpánt volt. Viki nézett ki valami hasonlót, és én megpróbáltam elkészíteni. Tetszett neki. :)
Az első kép tőle van (remélem nem baj, hogy kölcsön vettem), mert sokkal jobb lett, mint az enyém. Azért felteszek egy olyat is, csak hogy látszódjon, mennyit számít a jó fotó (és hogy még van mit tanulnom ezen a téren).

4 megjegyzés:

BCili írta...

Már Vikinél is megcsodáltam, mert nagyon szép lett! A fotóhoz meg csak annyi, hogy egy pici állítás kellne hozzá egy programban és ugyan azt kapnád mint Vikié. Ha nincs ilyened akkor érdemes letölteni egy egyszerűt és pillanatok alatt a Te fotódból is csodaszép válik.

Jandó írta...

Köszi, köszi! :)

toritextil írta...

na itt vagyok ám én is - csak kicsit elmaradtam a tanulás miatt.

de! a fotózáshoz én egyáltalán nem értek ám, a lényeg csak annyi, hogy Picasaban ki tudom fehéríteni a hátteret, amitől fényesebbek lesznek a színek is.

és nagyon köszönöm szépen a cserét!!!! :))

Jandó írta...

Viki, én is köszönöm a cserét! :) Örültem neki! Akkor én is megpróbálom inkább javítani a képeket, mint 200szor próbálkozni hiába. :)