2010. november 5., péntek

Valami új :)

Végre elkészültem azzal a számomra új dologgal, amit már a múltkor beharangoztam. :) Jaj, mostanában elég lassan haladok. Több napig terveztem a szbásmintát (ha nem is látszik rajta), kiszabta, másnap összeállítottam, megvarrtam, de este lett kész, így nem tudtam fotózni. Mikor tudtam volna, elromlott a fényképezőnk. Így most kölcsön géppel, de itt vannak a képek.

Ó, és hogy mi is ez, egy övtáska. :) De talán a kép lapján is rá lehet jönni (remélem) :)) . Próbáltam valmi olyat kitalálni, mailyet még nem nagyon láttam, bár sosincs új anap alatt. Kordbársony kívül, pamut belül. És csatos - rájöttem, hogy szeretem a csatokat, szerintem praktikus is. Laposan kicsinek tűnik, de nagyon jól tömhető, persze egy övtáskához képest. Ami még kicsit furcsának tűnhet, hogy nem egyszerűen lehajtós a teteje, hanem a belső oldala is lehajlik, csak az rövidebb, hogy szebben mutasson. Ez azért van, mert így nem tud kipotyogni belőle semmi, és ki sem tudnak belőle venni semmit, mégsem kell egy plusz ciprázozással vacakolni a bezárásánál. A cipzárokat amúgy se nagyon szeretem, bár azt hiszem ezzel a többség nem így van (nem a varrás miatt, hanem a használatban).
A díszítés még alakulóban, mert annyi ötletem van, és még több a fejemben, hogy nem tudtam dönteni. Yoolee gombjaival nekem nagyon tetszik.








Mit szóltok hozzá? Csak őszintén ;)

6 megjegyzés:

Görgei-Reiner Rita írta...

Azt szólom hozzá, hogy ötletes vagy, praktikus a darab.
Jó, hogy lefotóztad magadon, így látszik a mérete, klassz pakolós!
Elküldenéd Jandó privátban a telefonszámod? Köszi!

Unknown írta...

Imádom az övtáskákat, nagyon praktikus, főleg kis gyerek mellett, hát ha még ketten is vannak!
Nincs útban, ha kapkodni kell utánuk.
Csak egy baja van annyi a cucc velük, hogy nem fér bele. :))

Móni írta...

Jó lett, nagyon! Ezekkel a gombokkal is nagyon jól néz ki, majd remélem, látunk szép rátétmintásakat is!

Lente Julcsi írta...

Nekem is tetszik.A színe nagyon szép,a bélés tarkasága vidám,a táska szabása is jó,a csatos megoldás pedig praktikus.Az élénk színű díszek is tök jók!Különben is szeretem az övtáskákat:)

Mesi írta...

Nekem nagyon tetszik, a színe meg a bélés mintája együtt, és, hogy a belseje is lehajlik, nagyon praktikus. Szóval tetszik az egész, úgy ahogy van :)

Jandó írta...

Ó, nagyon-nagyon örülök, hogy tetszik nektek és jónak látjátok. Köszönöm mindenkinek. :)