2010. november 19., péntek

Virágos

Ez lett a téli sapkám, amit Violini pihe-puha saját készítésű gyapjúfonalából horgoltam. Valamim álom volt vele dolgozni, nagyon élveztem. Bár szeretem a zöldet, és ez az árnyalata is nagyon tetszett, magában mégis kicsit kevésnek éreztem. Így kapott egy kis barna szegélyt, és oldalra egy nagy virágot. (Most tetszik a virág, és úgy érzem nagyon kellett is oda, pedig nem vagyok oda a virágokért.) Szerencsém volt, mert pont találtam otthon barna gyapjúfonalat, ami még egy régi pulcsim maradékaként várta jobb sorsát sok-sok éve. 
 Amúgy is sajnáltam szegényt, mert kedves emlékek kötöttek hozzá, és ez is nagyon puha, tiszta gyapjú, magyar gyapjúfonótól. Szóval szerencsére összebarátkozott a zölddel és már nagyon várják a hideget együtt, hogy akcióba lendüljenek. :)


Csak halkan megjegyzem, hogy nem is gondoltam, hogy ilyen nagyméretű sapka kell nekem. (Bár nem tudom ez mennyire látszik a képen.) Kicsit meglepődtem, majd megijedtem, de ráfogtam a hajamra. :) A lényeg, hogy végre nem lesznek ki a füleim és a homlokom.

7 megjegyzés:

cskata írta...

hú de nagyon szuper lett!!!!! :) imádom a zöldet és a barnát is!!!és együtt csúcsszuper!! a virág nagyon jól mutat rajta!
épp most lettem készen én is a horgolt sapimmal,ha kultúrált fejem lesz holnap :),akkor lefényképezem magam benne,és felteszem a blogba.

Annus írta...

Nagyon jó együtt a két szín. Szerintem is kellett a szegély, hangsúlyos lett tőle.

krisz írta...

Nagyon szép lett!Jól mutat rajta a szegály,s én sem vagyok egy nagy virágos,de szerintem az is kellett rá.Szép a fonal is.Meg most láttam a sálat is amit Jankának készitettél.Nagyon tetszik!Olyan szép egyenletes a munkád!Irigykedek!

Julcsi írta...

Nagyon helyes lett. Nagyméret:) (kuncogós smile:D)

eszterda írta...

nagyon szép lett!:)

Aledi írta...

Én imádom a virágokat, és erre a sapira valóban kellett. Nagyon szép lett. Én is mindig azt gondoltam, hogy nagyfejű vagyok :), aztán múltkor megmértem, és kiderült, hogy átlagos.

Jandó írta...

Ó, de jó. Nagyon köszönöm nektek. :) Örülök, hogy a szegélyt és virágot ti is jónak látjátok.

Krisz, de jó, hogy Janka sála is tetszik. Hogy igazán egyenletesek, talán, de azt csak a rengeteg bontásnak köszönhetik. :)