2010. március 25., csütörtök

Újabb sapka

Tegnap elkészültem Janka legújabb sapkájával. Nagyon örültem, és kicsit büszke is vagyok rá. És, még Jankának is rögtön tetszett, önként felvette, és végig a játszótéren rajta volt, le se akarta venni. :)
Amiért büszke vagyok, hogy már régen kinéztem a mintát, ami nem nehéz, csak hát angolul volt. A gond csak az első 2-3 sorral volt, de eltartott egy darabig, amég megfejtettem. Így utólag vigasztal, hogy ezt még magyarul se tudnám rendesen elmagyarázni, hogy elsőre érthető legyen. (Bár lehet, hogy csak bennem van a hiba.)

Ma nagyon jó napunk volt. :) Jankának már egyáltalán nincs hőemelkedése sem, csak még kicsit taknyos. De teljesen jó a kedve. Délelőtt nagyot aludt, aminek következtében délután már nem akart. Ennek azért annyira nem örültem, de sebaj. Lementünk a játszótérre, ami már majdnem készen van, és nagyon jó. (Majd mutatok képet, ha elkészül.) Rengeteg pici gyerek volt ott, amit Janka irtóra élvezett. Úgy el is fáradt,hogy hipp-hopp elaludt. Ó, és ma sajnos semmi tervbe vett dologgal nem haladtam, viszont felére csökkent a vasalásra váró ruhakupacom. :)

6 megjegyzés:

Annus írta...

Szia, ha már így majdnem egyidősek a gyerekeink, akkor remélhetőleg méretbeli probléma sem lesz..szóval leírnád nekem, hogy milyen tűvel, milyen fonalból és miképpen készítetted. Szívesen megcsinálnám egy fiús változatát:-)
Köszi
Anna

krisz írta...

Örülök hogy most már jól vagytok!Nagyon kis édes az új sapival(is)!Ügyes vagy!

honfiviki írta...

Szép tavaszi színekkel dolgoztál! És tetszik ez a forma is. Hát hogy nekem miért nincs kicsi lánykám is? (nagy sóhaj és mosoly)

Jankád csudaszép és örülök, hogy jobban van!

soldi írta...

Hihetetlen gyorsan belejöttél a horgolásba! :) Janka nagyon cuki a sapkában! :)

bolyet írta...

Na így kell ezt csinálni!!!Szuper ügyi Vagy!:-))Szépek a színek végül nagyon kellemes sapi lett!
De jó Neked!Fogy a vasalni való...nekem nő,nő,nő:-((

Jandó írta...

Köszönöm! :) Egyre jobban élvezem a horgolást, hogy vagy is valami eredménye. A sapi leírás még a napokban elkészül és felteszem ide is. Amúgy az eredetit belinkeltem a horgo-blogon.