2010. március 12., péntek

Találkozások

Képzeljétek, ma találkoztam Toritextil - Vikivel. :) Már régebben szóba került, hogy itt szokott átszállni hazafelé, és van 15 perce a két busz között. És ma sikerült összehozni a találkozót. Nagyon örültem. Köszönöm. Ha mondhatok ilyet, élőben is nagyon kedves, szimpatikus, bár eddig is az volt, most még inkább.
Azért furcsák ezek az első találkozások, már kicsit ismerem, de mégsem. Ezért különösek még mindig ezek a blogos kapcsolatok, valahogy a személyes találkozások mindig annyira mások. (és ilyenkor jön a sülthal effektus :) ).
Ó, és szembe jött velünk az elefántos táskája a tulajdonosa kíséretében. Jó volt látni így is, nem csak képen. Csudaklassz, tényleg.

Holnap pedig a férjem testvéréék jönnek látogatóba, a kislányuk szinte Jankával egyidős. Nagyon ritkán látjuk őket, mert kb. 3-4 óra az út autóval, és a szervezés is néha nehézkes, a gyerekek kicsik,... Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a lányok hogy viszonyulnak majd egymáshoz, mi köztük a hasonlóság és a különbség.

Ó, és megérkeztek Etától a madarak, amiket a játékán nyertem. Nagyon tetszenek, és örültünk nekik. Sokkal kedvesebbek így, mint a képeken. Jankának nagyon tetszenek, már össze is barátkozott velük. Eta anynira kedves volt, hogy a 3 madárka mellé készített egy varjút is, hogy Janka károghasson neki kedvére. Odavan a varjakért, neki minden madár kár-kár. :) Szóval itt is köszönjük, és a kedves levelet is.

Közben azért egy-két dolgot készítettem is, csak a fényképezés maradt el. Majd igyekszem pótolni.

És egy fotó, amit valahol a neten keresgélés közben találtam tegnap. Ha jól értettem, akkor ők a horgoló kör tagjai SantaClarában (Kuba). Ezek szerint van bennünk közös, mégis mennyire más.

5 megjegyzés:

bemka írta...

Hali Jandó! Tudtad, hogy Baja és Erdőszentgyörgy testvértelepülés?Habár ez inkább Szentgyörgynek dicsőség, Bajának nem annyira.

Belinda írta...

Csuda helyes ez a horgolókör, nincs kép arról, hogy miket horgolnak? Biztosan egészen máshogy csinálják, mint mi. Pl. megfigyeltétek már a filmeken, hogy az angolok hogy kötnek? :)

toritextil írta...

:)))

Eta írta...

Mindenki másképp csinálja. :o) Ahogy nézegetem a videókat, én még a horgolótűt se úgy fogom. :o)))

zazálea írta...

Én a felső sorban, balról a harmadik vagyok, méretileg talán egyezünk, olybá tűnik. :o)