2010. március 1., hétfő

Elmaradások

Kaptam két díjat is a napokban, csak még nem volt időm mutatni. Pedig örültem nekik.

Krisztától kaptam ezt a díjat, nagyjából annyit jelent: Köszönöm, hogy az életem része vagy. Köszönöm, hogy gondoltál rám. :)
Továbbadnám:
Toritextilnek, Annásnak,
Aledinek

Kikytől pedig ezt a díjat kaptam meg, újra. Köszönöm neked is. :) 7 dolgot kellene írnom magamról, de most nem tudok összeszedni ennyit, így inkább majd holnap pótolom. (Ez lesz az elmaradások elmaradása.)


Á, és ami még eddig nem volt, nyertem játékban, egymás után két helyen is. Irtó nagy meglepetés volt, és nagyon örültem nekik. :))))
Inecsgtől kaptam ezt a szép, tavaszias ollótartót, amit már használatba is vettem. Nagyon klassz, és még a férjem is örült neki, hogy végre egy helyen vannak az ollóim, és biztonságban. :) Köszönöm!!

Etától pedig cuki horgolt madarakat nyertem. Ők még nem érkeztek meg, de már nagyon kíváncsi vagyok rájuk élőben is. Jankának is jó ajándék lesz, mert teljesen odavan a madarakért. Most legalább károghat kedvére - mert neki minden madár károg. :) Köszönöm!!


Holnap lejár nálam is a játékra jelentkezés határideje. Szóval aki még szeretne játszani, megteheti. Utána sorsolás. Már izgulok is. :)

8 megjegyzés:

toritextil írta...

nahát!! nagyon-nagyon köszönöm!!!
és hogy Te meg milyen szerencsés vagy mostanság :)

Eta írta...

A blogban írtam, csak nem tudom felfigyeltél-e rá, sajnos valószínűleg csak a jövő héten tudom feladni, mert még mindig nem vagyok utcaképes. :o( Hacsak nem tudom valakivel feladatni.

inecsg írta...

Örülök, hogy ilyen jó kezekbe került az ollótartó! Használd egészséggel!

Jandó írta...

De jó Viki, hogy észre is vetted. Rögtön te jutottál eszembe. :)
Eta, a lényeg, hogy jobban legyél. A madarak majdcsak ideérnek valamikor.

Annás írta...

Köszönöm szépen ezt a kedves macis díjat :)

Aledi írta...

Jaj, köszönöm. Elnézést, hogy csak most reagálok, valamit elállítottam a blogomban, és nem láttam a megjegyzéseket. Hiába na, kezdő vagyok. Jövök ide is bemutatkozni, csak muszáj volt horgolnom egy kalapot, hogy legyen mit mutatni : )

Aledi írta...

Mármint a Horgo-blogba bemutatkozni, természetesen.

Jandó írta...

Annás, Aledi, örülök, hogy "odaért hozzátok" a díjat. :)
Aledi, a bemutatkozásod és a kalapot is nagyon várom.