2010. március 22., hétfő

Gyerek dolgok

Élek és virulok, legalábbis tegnap még igen, mert remek, gyönyörű napunk volt. Ma meg már nem, és még Janka is meg van fázva. :( Remélem nem vészes, de szegény elég nehezen tud aludni, és ez éppen elég.
Amúgy a múlt hét óta elég sokminden készült, csak a dokumentálással maradtam el (még mindig az álomkór az oka). Kicsit felhagytam a táska és egyéb felnőttes dolgok készítésével, és gyerekeknek próbálok kitalálni mindenfélét. Ennek van oka is, amiről még jobb hallgatnom, mert lehet, hogy marad ötlet szinten az egész, és nem szeretek előre inni a medve bőrére (na, azért annyit elárulok, hogy nem olyan nagy dolog, csak talán nekem).

A mostani újdonság egy alvó pólyás baba, ami elég egyszerű, de talán ettől kedves. Nagyon puha, és egész piciknek is oda lehet adni, mert mikndene varrott. Még párnának is használható. Eddig egy kislány készült el, de nemsokára lesz fiú testvére is. Szerencsét próbál Meskán is, hátha valakinek ott is megtetszik.


Megpróbáltam cipőt varrni, több-kevesebb sikerrel. Talán mond róla valamit, hogy olyan jó lett, hogy a párját inkább nem varrtam meg. De javítom a hibáit.

Közben megérkezett Janka cipője Cilitől. Gyönyörű, és nagy sikere van. :) Még nem készült róla kép, ezért a Cilinél látottat mutatom.


Ó, és a szemezgetőbe bekerült Meskán a zöld mamuszom:), Kessynek köszönhetően. Már párszor viszont láttam ott pár munkám, de most különösen is örültem neki.

7 megjegyzés:

krisz írta...

Ez a baba nagyon aranyos!Kis füli.

Julcsi írta...

Khm! Az álomkór másnak is lehet a jele...:)

eszterda írta...

Kedves babuci! És a kapott mamusz is nagyon szép!

Karina írta...

Tényleg aranyos babus, a tervekhez meg sok sikert!

Móni írta...

Nagyon kíváncsi vagyok ám, mi van a fejedben :)))
Újabb csodaszép dolgok születtek nálad!

BCili írta...

Julcsi, neked is az jutott eszedbe ami nekem? Babát varr meg álomkóros :) Na Jandó, kivele, mitől vagy te ilyen álmos, tavaszi fáradság, vagy ...

Jandó írta...

Köszönöm! Hát, a fülei tényleg kicsit manósra sikerültek. De csak akkor láttam, mikor már készen volt, így maradt kicsit klepa fülű szegény. :)

Julcsi, Cili, :) aranyosak vagytok. De sajnos vagy nem sajnos most teljeses biztonsággal állíthatom, hogy csak tavaszi fáradtság.