2010. március 17., szerda

Elmaradások-sok-sok

Ma már mintha tavasz lett volna, hihetetlenül élveztük. Mintha megváltozott volna minden. :) A képek nem túl jók, de ezek nálunk a tavasz első látható jelei.

A hétvége nem egészen úgy alakult, ahogy gondoltuk. A férjemnek a plusz szabadság helyett plusz munka lett. Ami nem csak rossz, mert nagyobb megrendelést kapott a cég, ahol dolgozik, viszont elmaradt a nagytakarítás és a pihenés.

Janka és az unokatestvére, Sára, nagyon jól elvoltak, igazán aranyosak voltak együtt. Janka terelgette, hordta neki a pelusos cuccokat és ruhákat az öltöztetésnél, mint egy kömoly nagylány (holott csak 5 hónap van köztük). Viccesek és aranyosak voltak. A sógornőm meg szintén varr, jó volt kicsit beszélgetni vele ezekről a dolgokról is. Sárának is készítettem egy mamuszt, már tavaszi színekben.

Mikor már kezdtem csüggedni a meskás eladás terén, egymás után megvették a kis mamuszt és a tacskó féle kutyát is. Remélem örömet okoznak majd a kis gazdájuknak. A kutyusból gyorsan kellett varrnom egy újat, mert az eredetit Janka úgy megszerette, hogy már látszik rajta a nyoma, és oda nem adná senkinek.

Feltankoltam fonalakkal, gombokkal és anyagokkal. Már csak a megvalósítás várat magára.

Ma meg párna huzatokat varrtam, ami nem tartozik a kedvenceim közé, de szükséges, és eddig csak halogattam őket. Legalább ez is elkészült.

Közben egy kis blog átalakítással is foglalkoztam. Zazálea blogját segítettem új külsőhöz, amit nagyon élveztem, és örültem, hogy tetszett neki. :) A Horgo-blogon is próbálok kicsit alakítani, de még nem az igazi.

Amit viszont sajnálok, hogy pár napja álomkór tört rám, nem tudok urrálenni rajta, így teljesen el vagyok maradva a kedvenc blogjaim -ha olvasásával nem is, mert az még megvan- a kommentekkel teljesen, pedig sok szép dolgot láttam, mint mindig. Sőt, még a saját blogomra se maradt időm, energiám. Nem panasz, csak a tények. De majd kiderül, javl-e a helyzet.

Közben kaptam egy díjat Rózsaszín Pöttyöktől és Belindától is. Nagyon köszönöm nektek. :) Nem adnám ezt most tovább, mert úgy látom, szinte mindenki megkapta már.


Ja, és majdnem elfelejtettem. Cserfescsillag olyan aranyos volt, hogy küldött nekünk egy DVD-t, tele mesével. Itt is nagyon köszönöm, Janka is örült neki.

4 megjegyzés:

krisz írta...

Biztosan a tavaszi fáradtság!De ha jön végre a jó idő lesz alkalmad feltőltődni.A Sára mamusza is nagyon kis édes!Tetszenek a szinei is!

bolyet írta...

Nagyon édeskék ám a mamuszkáid!Figyelem...szép a horgolás!A színek párosítása is klassz!:-))
Jaj én is emeltem a kávéadagomon...de aludni jobb lenne!

Tündérlátta írta...

Nagyon szép lett a mamusz!!

eszterda írta...

ezek a mamuszkák! Tündréiek, tündérlábacskákra!