2010. március 10., szerda

Hová lett a hinta?

Nagy esemény a héten, hogy elvitték a játszóteret az utcánkból. Egyszer csak kinéztünk az ablakon, és épp tették fel a hintát egy Ifára. A többi játék és a homokozó pedig már nem volt sehol. Rendesen meglepődtünk, Janka majdnem elsírta magát. Azóta is szomorúan keresi a hintát, ha arra járunk.
A jó hír viszont az, hogy nem számolták fel a régi, elhanyagolt játszóteret, hanem új kerül a helyére. Már nagyon kíváncsi vagyok rá. Végre valami látványos javulás a városban. És mint megtudtam, nem ez az egyetlen játszótér, ami újjá születik. :)

Itt pedig Janka látható, ahogy mostanában itthon hintázik. Előre-hátra, csak kicsit másképp :). Annyira élvezi, hogy alig akarja abbahagyni.

6 megjegyzés:

krisz írta...

Ó nagyon kis cuki!

honfiviki írta...

Édes :)

Képzeld, tavaly nyár végén a mi házunk mögötti klassz kis játszóteret is "felújították"! Rosszabb lett, mint volt! Elvittek két csúszdát, egy favárat, két homokozót vertek szét és helyette csináltak egy nagy homokkupacot, benne egy kötélvárral! Semmi több. Igazából fontolgatom, hogy írok a városfejlesztésnek, hogy pontosan mi is történt?! Szóval nekünk nagyon rossz tapasztalatunk van a játszótér felújításból. Azóta máshová járunk :( és sokan így tesznek.

Hajnoca írta...

Nekem sincsenek jó tapasztalataim játszótérrel.
Sajnos, ha 'felújítják" az minimum azzal jár, hogy kevesebb hinta lesz és még kevesebb játék, kicsiknek.

anyuméknál volt 4 régi vas - lánchinta. ebből lett 1 bébi hinta és 1 sárga műanyag gyerekhinta, az a ráülős-fogós fajta.

Azért kívánom, hogy TI kellemesen csalódjatok.

Belinda írta...

Az első soroknál összerezzentem: már játszóteret is lopnak?! :) De aztán megnyugodtam. Igazából már rengeteg biztonsági előírás van a játszótéri kellékekre, ezért lesznek egyre drágábbak és használhatatlanabbak. :)
Kukkants be hozzám, van számodra egy meglepi.

Jandó írta...

:)
Sajnos teljesen igazatok van az új és rossz játszóterekkel kapcsolatban. Itt van rá példa. És mindig a hintát hagyják el, pedig azt szeretik legjobban, és még csomó készséget fejleszt is.
Most az a jó, hogy a réginél rosszab nem lehet. Volt a hinta helyből 4, amiből 2 volt csak használható. És volt egy homokozó, ahonnan alig tudtuk már kihúzni a gazokat, plusz egy libikóka. Hát, elég siralmas volt szegény. Na, de azért nem kiabálom el, majd meglátjuk.
Belinda, a játszótér lopáson jót mosolyogtam. :) És köszönöm.

picinyszepsegekotthona írta...

Remélem szupi lesz a játszótér, ez az édes kislány a képen hadd játszon rajta hatalmasakat!