2010. március 5., péntek

Mamusz

Kezdek kicsit belejönni a horgolásba. És élvezem is. :) Főleg, ha még többet tudnék, mert kicsit idegesítenek a hiányosságaim, de majd talán idővel sikerül pótolnom őket.

Elkészültem egy mamusszal Jankának. A mintát a horgolós blogon olvastam. Csak kicsit átalakítottam, hogy a méret stimmeljen. Még a pánton fogok változtatni, mert így nem tart túl jól. Bár ez nagyban azért is van, mert Jankának tetszik, és állandóan le-fel veszi. De legalább sikere van. Ja igen, és nem találtam itthon megfelelő gombot, így behúztam egyet. Nem lett a legjobb, de azért tűrhető azt hiszem (bár majdnem fél órát vacakoltam vele).



Ezen felbuzdulva jutott eszembe, hogy mi lenne, ha feltenném Meskára is. Hátha más is megörülne neki. Készíteni meg nagyon szeretnék belőle többet, mert tetszik. Csak mindig bajban vagyok a máolás dologgal, és hogy mit-hol használhatok fel. Mivel az alap közös volt, de alakítottam rajta, és eddig nem láttam senkinél, hogy foglalkozna vele. Mit gondoltok róla? Lehet?

11 megjegyzés:

Babi néni írta...

Ha a közreadó nem írja, hogy nem szeretné, ha kereskedelmi célokra utánoznád a munkáját, akkor miért ne használhatnád? :o)

(Most nem emlékszem, hogy írt-e ilyet az oldal, ahonnan van)

Egyébként a legtisztább, ha írsz neki és megkérdezed. Szerintem mivel ő messze lakik Mo-tól, úgyse fogja azt mondani, hogy nem szabad.

Babi néni írta...

Megoldódott: Rögtön a lap tetején írja, hogy eladhatod a cipőket, amiket készítesz, és örülne, ha kapna róla fényképet. :o)

Jandó írta...

Nagyon köszönöm Altair. Meg azt is, hogy meg is nézted mit írt, mert sajnos az angolom elég gyatra. De amúgy én rátok is gondoltam.

kinga írta...

de édes lett ez a kistuytimutyi:)))

bolyet írta...

Én is kacérkodom pár hete -többi közt- cipőcskék horgolásával/készült is néhány/ de elégedetlen vagyok velük ezért elő sem rukkoltam, még...persze majd valamikor igen./Bár az én gondolataimban szettek szerepelnek./
Szerintem a kis mamuszkád édes és egyedi hiszen ezt TE a saját elképzeléseid szerint formáltad.Horgolt kis cipő meg sokféle lehet.Én is láttam és össze is gyűjtöttem sok mintát hiszen az az alapokhoz kell, természetesen formálom, alakítom amíg egyszer az Enyém lesz!Van új a nap alatt?Az egy az egyben való másolást... hmmm...nem kedvelem én sem!:-))

BCili írta...

Nagyon jó lett, nem is kell ide már más cipő. Egyik szemem sír a másik nevet.

Monika írta...

Micsoda tündéri lábacskák!!!!! Nagyon klassz lett a mamusz!

krisz írta...

Milyen jól sikerült!És a szinei is nagyon tetszenek!

Jandó írta...

Köszönöm. És azt is, hogy törődtök velem. :)

Cili, nevessen mind a két szemed, mert egész más a te kis cipőd, és szertnénk olyat is. Még úgyis írok ezzel kapcsolatban. :)

eszterda írta...

Szerintem mehet! Nagyon helyes lett!

Jandó írta...

Köszönöm Eszterda. :)