2010. március 10., szerda

Horgolmányok


A napokban inkább horgoltam, mint varrtam. A kettő valahogy váltogatja egymást, épp mihez van kedvem. Bár nem túl látványos az eredmény, azét elég sokat elbíbelődök velük. Hiába, még nem állt rá a kezem.

Elkezdtem egy vállkendő félét, amiből azt hiszem csak kendő lesz, és inká nyakra. Ha lesz egyáltalán. Nagyon lassan haladok vele, és ne mszeretem a 3-mas tűt, amivel készül. De azért tetszik, elsősorban a színe. Elsősorban a szane miatt vette meg a fonalat is. Hátha valami szép lesz belőle.


Készen lettem a mamuszommal is, olyanféle lett, mint Jankáé, csak más színben (nehogy összekeverjük :) ).


Emelett rengeteg horgolós mintát néztem neten, amivel persze elég sok idő elmegy. De hát ez van. Sajnos ezzel a tevékenységgel fel kell hagynom egy ideig, mert már aggasztó látványt nyújt a vasalásra váró ruhák hegye. :( Pont ez az, amit a legjobban utálok-vasalás, és a rám váró hegy. És így csak egyre gyűlik...

3 megjegyzés:

krisz írta...

Tényleg nagyon szép szine van a fanalnak.A cipőd is nagyon tetszik.Lehet hogy én is belefogok egy be?....

honfiviki írta...

Nekem is nagyon tetszik a barnás-vöröses színátmenetű fonalad! Gyönyörű! Abba ne hagyd! :)

Ne haragudj, hogy késlekedek a postával, abszolút nem felejtettelek el Titeket, de borzasztóan elhavazódtam (szó szerint is :) ).

Puszi!

Jandó írta...

Krisz, szerintem bátram fogj bele a mamuszba. Nem nehéz. Még ha alakítani is kell rajta, elég könnyen megy.

Honfiviki, nehogy gond legyen a postázás. Amikor neked jó, nem olyan sürgős. De előre is köszi. :) Nálunk is nagy hó van, ki se tettük ma a lábunk.