2010. március 23., kedd

3 az 1-ben csirke

Janka sajnos belázasodott tegnap éjjel. Napközben kicsit jobban volt, de azért nem az igazi. :( Így a dolgaimmal se sokra jutottam, csak ezt a csirkét/csirkéket sikerült végre befejeznem.

3 az 1-ben, avagy a tyúk volt előbb vagy a tojás?. Készült egy nagy csirke vagy talán tyúk (mikor mi), aminek a pocakja elsőre alig látható zsebet rejt. Ide be lehet rakni a tojását (vagy akár bármi mást is). A tojás hátul szétnyitható, és ott kandikál ki belőle egy kiscsibe. :)
Mind jó puha, akár még párnának is használható. Együtt és külön-külön is lehet velük játszani.
(Az eredeti ötlet sajnos nem az enyém, valahol neten láttam még múltkor, sajnos nem emlékszem pontosan, hogy hol, és emlékezet, saját ötletek hozzátétele után ez lett belőle.)

4 megjegyzés:

krisz írta...

Ez bizony nem jó hir.Olyan kis elesettek amikor lázasak.Jobbulást a picurnak!

Móni írta...

De jó ötlet! Nagyon tetszik!
Jankának gyors gyógylást!

honfiviki írta...

Hát el vagyok ájulva a 3 in 1 csibétől! Annyira jó dolgokat találsz ki és meg is csinálod nyomban, ez meg még jobb. Én is annyi mindent látok, tetszik, csinálnám, aztán sosincs rá érkezés :( De Te kitartó vagy!

Jankának jobbulást kívánok, meg sok teát, esetleg belladonnát a homeopátiás bogyókból, azt hiszem az segít lázas állapoton, de azért nézd meg te is az interneten homeopátiás oldalakon :( nehogy félrevezesselek.

Puszi nektek!

Holnap feladom postán a dvd-t. Pirulok, amiért eddig húztam.

Jandó írta...

Nagyon köszönöm, hogy gondoltatok ránk. Hála Istennek Janka már jobban van. :) Nincs láza tegnap este óta. Már csak egy kicsit taknyos.
Örülök, hogy tetszik nektek a csirke.
Honfi Viki, kedves vagy, de azért a nyomban és a kitartó kicsit túlzás, sajnos. :) Előre is köszi a dvd-t, és nincs ok pirulásra, nem volt sürgős, meg egyáltalán.