2009. december 4., péntek

Jó is - rossz is

Jankának már hála Istennek, kutya baja. Teljesen elmúlt a nátha. Viszont most én lettem beteg. :(, bár azért ez még mindig jobb. Nem annyira vészes azért, csak egyáltalán nem kapok levegőt az orrdugulástól, és kicsit érzem atorkom. Remélem más már nem jön elő. Ma utaztunk volna a férjemmel, neki munka ügy, amit egybe kötöttünk volna nézelődéssel és rokonlátogatással, Bp.-Győr-Szombathely útbaejtésével. De így csak ő ment egyedül, mi Jankával maradtunk.

A másik, hogy elpusztult az egerünk, aki most karácsonykor lett volna nálunk 3. éve. Én nagyon szerettem (már amennyire egy egeret lehet), és Janka is. Szerette nézegetni, főleg mikor mozgott. Elbúcsúztunk tőle végleg. Hogy azért legyen mégis állatkánk, és Jankának se hiányozzon úgy - érdekes, tisztában volt vele, hogy az egér nem alszik, és állandóan mutogatta utána is az üres ketrecet- vettünk egy másik fehér egeret. Nagyon kis jópofa. ( A képen látható egér nem a mienk, de nagyon hasonlít :) .)


Köszönöm, hogy szóltatok, hogy megint nem lehetett megjegyzést írni. Klassz :(. Nem tudom mi lehet. Így most kicsit variálom a blogot, hogy tetszen is, és főleg működjön is. Az egész még folyamatban.

A karácsonyi húzogatós játékra elkészül lassan az ajándékom. Annyira izgulok, hogy tetszeni fog-e majd annak, akinek küldöm. Bár az ajándéknak általában mindenki örül, akármilyen is, és ez már biztató. :) Mivel ajándék, nem tudom itt megmutatni, csak majd ha célba ért.

Megérkezett végre hozzám is a barátság-takaró. Húúú, nagy élmény élőben, együtt látni. (Képek róla holnap.)

3 megjegyzés:

Timi írta...

Szia! Jópofa az egér. :) Én is játszom a karácsonyi húzogatós játékban, hasonlóan izgulok, hogy tetszeni fog-e az ajándékom a "páromnak". Jobbulást, tessék sok finom mézes teát inni! :)

Főfüge írta...

Mézes tea rum nélkül? Ki hallott már ilyet? Nem kell ám sok! Három deci tea 1 dl rum!
Napi hatezer mg C vitamin! Ötödik éve, mindent kiírtok vele. Alapba is min napi kétezer. Persze nem a gyógyszertárba veszem, mert ott az a pezsgős hetvenezer 1 kg-ra átszámítva. Gyógyszertári tisztaságút veszek tanusítvánnyal négyezerért 1 kilót(!)
No, de nem ezért jöttem! Gyertek moziba! Ide:
http://sonaj51.blogspot.com/

Jandó írta...

Köszi Nektek a jótanácsokat!
Cserfescsillag: örülök, hogy tetszik az egér. Azt hiszem sokan nem bírják szegényeket.