2009. december 16., szerda

Elhatároztam, hogy megpróbálok gyerekjátékokat készíteni. Annyira szeretnék valami gyerekeknek való állatkát varrni, ami tetszik nekik. Így született meg az első kutyám. Kicsit fura figura, de direkt ilyen, hogy viccesebb legyen. Mit szóltok hozzá? Persze még átdolgozásra szorul, ez még csak tesztpéldány. :)

Barna kordbársonyból készült, mozgatható a farka és a füle. A szeme és az orra filcből van. Ami tetszik, hogy sikerült orrlukat csinálnom neki, ami majdnem olyan, mint egy igazi kutyáé. Méretét tekintve pont ráfér egy A/4-es lapra.



Jankával ma először szánkóztunk. Irtó vicces volt. Nem gondoltam volna, de nagyon fél a hótól, nem is akar egy lépést se tenni benne. :) De a szánkózás nagyon tetszett neki (persze a kezdeti meglepődés és "mi ez most, mit csináltok velem" arckifejezés után). Én is nagyon élveztem, mert volt, hogy húztak Jankával engem is.

7 megjegyzés:

Timi írta...

Dejó! Ez egy tacskó kutya. :) Igazi szeretgetnivaló. További kellemes alkotást. Janka pedig továbbra is elbűvölő.

Hajnoca írta...

Kicsi tacsi nagyon édes. :-)
Bó tavalyi első hóban való mászkálása nálunk is ennyiben merült ki. De idén ha kinyitom az erkélyt muszáj kimennie. ... és a havat ledobálni az erkélyről, söpörni azt. ... csak az a fránya kesztyű ne ázna át olyan hamar.
Jövőre jobb lesz. Jobban fogja Janka is élvezni.

kinga írta...

A kutya cuki. Meg Janka is :) Tegnap Balázzsal mi is szánkóztunk, meg angyalkáztunk :))

Jandó írta...

Köszi. :) Örülök, hogy nem is lett olyan rossz a kutyám.

BCili írta...

Nálunk is megtörtént az első szánkózás, kevesebb sikerrel mint gondoltuk, de majd jövőre :) Janka nagyon helyes a szánkón, jó hogy ő már élvezi is! A kutyus is helyes, szerintem érdemes egy-két varrós könyvet megnézni és átalakítgatni a mintákat saját elképzelés szerint.

Lonci (Győr) írta...

Amennyiben elfogadod egy szakember véleményét, nagyon jól sikerült a kutyád:-)))
Druszám (Janka) természetesen egy tündéri kis csaj. Lépj be hozzám és ha van türelmed átböngészni, akkor látsz nálam filc állatokat. Ezek tervezésével és készítésével foglalkozom, lányommal Méhikével együtt. Ha segítség kell írj bátran!

Jandó írta...

Cili, köszi. És köszönöm az ötletet is. :)

Lonci, de jó, eddig nem nagyon ismertem más Jankát. :) Köszönöm, és azt hiszem élek nemsokára a felajánlott segítséggel.