2009. december 20., vasárnap

Egy díj és 7 dolog rólam

Ez az első díj, amit kaptam, és szinte egyszerrre Lidérckétől és Hajnocától. Köszönöm Nektek!

Ezzel az is együtt jár, hogy 7 dolgot kell írnom magamról. Szóval:

1. Család - nagyon boldog vagyok, hogy ilyen családom van. Mindig valami hasonlóról álmodtam. :) Apa, anya és Janka, szeretetben. És sokat jelent, hogy Anyukámmal is nagyon jól megvagyunk, és rengeteg időt töltünk együtt.

2. Ragaszkodás - azt hiszem erre csak nemrég jöttem rá, ahogy öregszem, bár a többiek sokszor mondták már. Nagyon tudok kötődni a szeretteimhez, és fontos minden megszokott dolog, a hagyományok (leginkább családi), a megszokott dolgok, helyek.

3. Allergia - sajnos már régen allergiás (elvileg pollen, de minden növényre igaz) vagyok, ahogy a családunkban mindenki. De ez nem elég, egyre rosszabb minden évben :(. Nem bírom az erős szagokat, illatokat sem. Emellett allergiás vagyok a műszálra, így minden ruhám csak pamut - még jó, hogy amúgy is ezt szeretem legjobban. A bőröm se marad ki a sorból, mikor elkezdődnek télen a mínuszok, olyan lesz, mint a rinocérosz és sokat viszket.

4. Hajam - ez az, amivel sosem vagyok kibékülve. Sőt, néha utálom is. Göndör, sokkal jobban mint a hullámos, és közel sem annnyira mint a gyűrűs. Pont a legrosszabb. És még olyan vastagszálú, mint a drót. Persze a legtöbben azt mondják, hogy irigylik, de csak mert nem viselték még. Mosás után úgy nézek ki, mint egy pulikutya :), de bokorfej jelzőt is kaptam már, ami "irtó jól" esett. Egy reményem, hogy Janka az apja egyenes, puha haját örökli, és nem az enyémet.

5. Gyík - ez vonatkozik a hőérzetemre. Ha kezd melegedni tavasszal az idő, és kisüt a nap, én vagyok az első, akinek melege van, és mindenki szörnyülködik, hogy ez hogy lehet, mikor még nincs is jó idő. Amint bejön a hideg, meg tudnék fagyni. Egész télen be vagyok öltözve, sokkal jobban, mint bárki más, és még mindig fázom.

6. Gyerekek - mindig nagyon szerettem őket. Ezért is lettem tanító. Középiskolás koromtól kezdve minden évben gyerektáborokat szerveztünk a barátaimmal, volt, hogy egy nyáron hármat is. Hihetetlenül élveztem mindig. Három évig játékos hittant is tartottam. Mindennek Janka érkezése vetett véget, de nem bánom, mert mégis csak ő a legfontosabb nekem.

7.Állatok és természet - többen mondták, hogy állatmániás vagyok, és azt hiszem van is benne valami. Főleg a kutyákat szeretem. A természetet, és mindent benne, vele kapcsolatban mindig is a szívemhez közelinek éreztem.

+1 Nagy családot szeretnénk. Remélem idővel meg is lesz.


7 embernek kell továbbadnom, bár többekre is kíváncsi lennék.
De így most legyen:
Honfiviki
Viki - toritextil
Mammka
Lovizer Virág
Kinga
Kovácsné Julcsi
Eszterda

6 megjegyzés:

toritextil írta...

Köszönöm, Dóra, hogy rám is gondoltál!! :) Azt hiszem, ezen sokat kell gondolkoznom... :)

Jó, hogy jót is, rosszat is leírtál, örülök, hogy ennyivel jobban is megismerhettünk!! :)

eszterda írta...

Én is köszönöm Dóri! Nagyon megtiszteltél!!!

honfiviki írta...

Köszönöm Dóri! Kedves Tőled! :)

Azt hiszem 1-2 napig töröm a fejem, hogy mit is írhatnék magamról. Előtte lejegyzetelem egy kockás papírra és a leg7-et kiválasztva írom meg a bejegyzést :)

Puszi Nektek!

Jandó írta...

:) én is sokat gondolkoztam, mire ennél a 7 dolognál maradtam, bár utána több eszembe jutott még, mint előtte. De már marad így. :) Nagyon kíváncsi vagyok rátok!

Monika írta...

Nagy öröm Tőled megkapni ezt a díjat,gondolataid igen közel állnak hozzám,sőt....!:)
Köszönöm,hogy gondoltál rám!Én is hasonlóan érzek veled kapcsolatban.:)
Szeretettel: Mammka

Jandó írta...

Kedves Mammka! Köszönöm. Én is hasonlóan érzek feléd. Igazán örülök. :)