2011. január 7., péntek

Párna télre-nyárra

Szerettem volna minden nap valami újat mutatni itt a blogon, de persze sosem sikerül úgy, ahogy én azt előre eltervezem. Azt hiszem ezentúl kár is terveznem ilyeneket, vagy inkább jobban összeszedem magam (már némely dologban sikerült javulnom) :).

Ez a párna az egyik "újításom", legalábbis ünnepek előtt jött az ötlet. Ajándéknak készült, de sajnos csak fél ajándék még, azért azt hiszem mutathatom. Változtattam a hagyományosnak mondható ugyanabból az anyagból készült párnával, hiszen ennek mindkét oldala teljesen más. Egy télies mintájú, jó puha flanel az egyik, ez a téli oldala, a nyári pedig pamut. A téli nem kívánkozott semmi plusz díszítés, a másikat sem akartam túldíszíteni, hiszen apró mintás, így csak egy kis színben hozzá illő pamut szalagot kapott. Ó, és amiért még plusz öröm volt varrni, hogy a flanel anyagot Yooleetól kaptam ajándékba. :) Itt is köszönöm.

Az egész kettősség onnan jutott eszembe, hogy az ágyneműim télen mindig flanelok, nyáron pamutok. Szerintem egész más érzést és meleget áraszt a két anyag.





Ami még plusz örömöm a párnával kapcsolatban, hogy a férjem értékelte eddig is amiket készítettem, de különös érdeklődést nem mutatott semmi iránt. Most viszont úgy megtetszett neki, hogy ő is kért egyet, de gyorsan ám. Azt hiszem ez a ritka dolgok egyike. :))
Szerinte Meskára is készíthetnék, de azért ebben nem vagyok olyan biztos.

2 megjegyzés:

Virág írta...

Ez tök jó!!!! Szerintem próbáld meg a Meskát! Legföljebb a férjed később kapja meg a sajátját... :o)

Jandó írta...

Köszönöm Virág! Azt hiszem meg is próbálom majd. :)