2011. január 4., kedd

Hahó :)

Kicsit késve, de azért nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek!

Jól eltűntem, nem is vettem észre, hogy már ennyi idő eltelt az utolsó bejegyzésem óta. Amin viszont meglepődtem, hogy ennek ellenére még mindig többen nézik a blogot naponta, mint nem is olyan rég egy új bejegyzésnél. Ennek igazán örülök, mert azt jelenti, hogy kíváncsiak vagytok rám, és arra, amit készítek. :) Köszönöm.

A karácsony és a két ünnep közti idő teljesen megváltoztatta a napjaimat, a megszokott rendet. A gép elé szinte le sem ültem, és varrni is csak nagyon keveset varrtam. Jó volt ezt az időt csak a családdal, rokonokkal, pihenéssel tölteni. (De azért szeretem a hétköznapokat is, a megszokott rendjükkel együtt.) Nem számolok be a karácsonyonyról..., nem tartok év végi értékelést, meg hasonlókat. Azt hiszem sosem érnék a végére. :) Pár tanulságot persze levontam, de így is csak azt mondom, sose legyen rosszabb évünk.

A karácsony előtti időt rengeteg munka jellemezte, aminek nagyon örültem, de elég fárasztó is volt. Maradt jópár dolog átcsúsztatva januárra is, de nem bánom. Legalább nem kell azon gondolkodnom, mivel kezdjem a munkát. Boldoggá tesz, hogy van igény arra, amit készítek, hogy kapom a kedves és elismerő visszajelzéseket, és különösen jól esik, mikor visszatérő vásárlóim is vannak. És most tele vagyok ilyennel. :) Mamuszok, hajpántok egyaránt. Ó, és Meskán ma volt az idei évben az első vásárlóm, sőt rögtön kettő. Nem is számítottam rá.

Hogy azért ne maradjon kép nélkül ez a bejegyzés sem, mutatok két dolgot tavalyról, amik ide még nem kerültek fel, bár már gazdára leltek.


4 megjegyzés:

Aledi írta...

BÚÉK neked is! Azt hiszem az ünnep valóban akkor az igazi, ha teljesen kirángat a rutinból, de utána jókedvűen térünk vissza a hétköznapokba :)

Lepkevár írta...

BÚÉK neked is! Ez a lila kiscipő csodás! :)

Mesi írta...

Búék!
Szép, vidám 2011-et!

Jandó írta...

Köszönöm a jókívánságokat! Nektek is minden jót erre az évre is. :)

Lepkevár, köszi, örülök, hogy tetszik a kiscipő.