2009. november 11., szerda

Milyen a jó babacipő

Úgy gondolom, a babák lábának nagyon fontos, hogy (főleg) az első lépéseket és a többit is a lehető legjobb cipőben tegyék meg. Végülis a lábunk/talpunk hordoz minket egész életünkben. Sokat gondolkoztam, hogy milyen cipő a legjobb -puha/kemény talpú, melyik fajta...- végül a Siestára esett a választás. Most, hogy Janka kinőte az első cipőjét (és a szandált is, bár az már úgysem aktuális), újra cipővadászatra indultunk.
Itt jöttek az újabb dilemmák, hogy bundásat vagy átmenetit, egyet vagy kettőt, és nem utolsósorban, hogy mekkorát. Nagyon nehezen tudom megállapítani a méretet, de azért remélem most sikerült. Siestából nem volt a méretében semmi megfelelő, ezért most egy eddig ismeretlen gyártmányút választottunk, ami ennek ellenére nagyon jónak tűnik. És külön örülök, hogy magyar a gyártója - Falcon. Bunda nélküli, kicsit nagyobb csak, talán télre vastag zoknival pont jó lesz, elég meleg, és tavaszra pont jó lesz vékony zoknival is.
Nem tudom, más is ilyen problémás ebben a kérdésben, vagy csak én vagyok ilyen. :)
az új cipő
és a régi

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon helyes az új pipellőtök. :) Én is problémáztam a cipőcskén, én is a siestát választottam, jó minőség még az elefanten is. Tesztelve van. :))

Lente Julcsi írta...

Mi még most is problémázunk :o)

kinga írta...

Régen nekem is mindig Siesta cipőt vett az anyukám :)
EGyébként nagyon édes ez az elefánt!

Jandó írta...

De jó, hogy nem csak én vagyok ilyen cipő 'problémás'. Amúgy még nekem is Siestám volt.