2009. november 17., kedd

Macskás táska

Eredetileg cicást akartam írni, de most jöttem rá, hogy elég furán hangzana :) (mint akivel nincs minden rendben). Rózsaszín és cicakedvelőknek készült. Egészen más lett, mint terveztem, de ahogy már írtam egyszer, nálam sosem lehet tudni, milyen lesz a végső állapota a dolgoknak. De talán így sem rossz. Hamarosan megtalálható lesz Meskán.

Bár, ha jól belegondolok, mégiscsak cicás sajnos, mert kb. háromszor annyi ideig készült, mint a társai, és rengeteget idegeskedtem a varrógépem miatt. Nagy gondban vagyok, mert valami nincs rendben a varrógéppel, és csak ez az egy van. Ajaj!!! Olyan, mintha az alsószálet nem húzná meg, máskor meg teljesen összegubancolja nagy rakásban a cérnát. A legrosszabb az, hogy nem mondhatom, hogy ez a baja, vagy az, mert mindig más, sőt van amikor teljesen normális. (Így minden újabb varrás előtt próbát tartottam, hogy éppen hogy dolgozik, és mikor jó volt, akkor haladt a táska. Amúgy meg csak idegeskedtem.) Már kitisztítottam, de ez se sokat segített. Félek, hogy szerelőnél kell kikötnie. Pedig nem is öreg. Na, de ez van. Még azért kísérletezek rajta.

4 megjegyzés:

Főfüge írta...

Szia! Itt is jelentkezhetsz játékra, a kísérletet nehogy komolyra vedd!!! Csak jelentkezz! Persze vicces válasz jöhet.
Várlak szeretettel. A játék ötlete, Viki után szabadon!
János
http://sonaj51.blogspot.com/2009/11/tergorbulet.html

BÁRKI JELENTKEZHET!

Timi írta...

Jaj, hát megint milyen szép táska! Ügyes vagy nagyon. Most, hogy jó a varrógép :) tovább tudsz alkotni! Jó munkát hozzá! Kellemes hétvégét a család aprajának - nagyjának!

Ledorka írta...

Édes lett. :)

Jandó írta...

Köszi nektek! :)