2009. november 7., szombat

Mackó varrás

Tegnap lett készen az első mackóm. Kicsit gnóm lett szegény, legalábbis ami a végtagjait illeti. Mit gondoltok róla? Szerettem volna valami ölelgetnivalót varrni, így született meg ez a maci. Még minden szabásminta és előzetes terv alapján készült, és Janka társaságában készült, miközben élénk érdeklődést mutatott a varrógép tekergethető részei iránt. :)

7 megjegyzés:

Timi írta...

Nekem tetszik. És főleg azért, mert a végtagjai nem tökéletesek. Szeretem nagyon a különleges, egyedi darabokat. Janka biztos boldog volt, hogy közreműködhetett Anya munkájában. :) Szép hétvégét Nektek!

toritextil írta...

tuti nagyon!! :)
én is épp mackót varrok :) (de csak fejet)
szerintem az ölelgetnivalóság sikeresen megvalósult! cuki, döce :) mekkora amúgy?

kinga írta...

Szerintem tökjó. olyan kis nyomi, de pont ettől cuki :)))

Erika írta...

Mindig az ilyen kis félresikerült cuccok a kedvencek, amiket 20 évesen is büszkén hurcol majd mgával a gyermek...:) szerintem cuki lett!

Virág írta...

Szerintem is édes lett, mint Mr. Been macija. Pont az benne az aranyos hogy nem tökéletes. És CSAK a tiétek!

Jandó írta...

De jó, hogy tetszik nektek :)Olyan kedvesen írtatok róla, hogy már nem is látom olyan nyominak. Remélem majd Janka is megszereti, mert még nincs a kedvencei között.

soldi írta...

Tényleg cukimaci! Ilyen egydi és megismételhetetlen mackóúrnak biztos az élettörténete is nagyon izgalmas. Ha elmesélnéd Jankának, talán közelebb kerülnének egymáshoz... ;)