2009. október 1., csütörtök

Méz, citrom és tea

Avagy mivel tegyük kellemesebbé, melegebbé a lassan elérkező hűvös napokat. Nálunk mindenki szeret teázni, még nyáron is, de ilyenkor még jobb. Nekem olyan meghitt hangulatot is varázsol egy gőzölgő tea. Mézzel meg egészségesebb és a köhögésre is jó. És ahogy csurog az aranysága méz... . A férjem még a kávét is mézzel issza, ami nekem azért kicsit furcsa és idegen. De ő csak így szereti.
Ámbár nálunk a teázás, kávézás nem csak ezt jelenti, hanem a mindennapjainkat, mert az én drága férjem ezzel foglalkozik. Egy kis cégnél dolgozik, ahol nagy ötletek születnek. Ilyen pl. a méz, citromlé újfajta csomagolásban és szerintem gyönyörű dobozban, jó minőségű szálas teák. A legújabb dolog pedig a mézpótló. Most hallottam róla először, de úgy tűnik sok igény van rá.

Így tehát férjem az üzembeni munka mellett járja az ország egy elég nagy részét (Pécs-Szeged-Hódmezővásárhely-Békéscsaba-Kecskemét-Szolnok...), és igyekszik népszerűsíteni és eladni a termékeiket. Mi pedig mindig izgulunk, hogy hány dobozzal adott el.

Eddig bajban volt a termékmintákkal, hogy miben vigye. Mert ugye zsebből előhúzva nem mutat a legjobban. Erre találtunk ki egy bemutató dobozt. Valami gombosdoboz féle lehet alapból. A rekeszei pont megfelelő méretűek és üveglap van a tetején. Azt hiszem ez kb. annyit dob a dolgon, mint a kézműves termékeknél egy szép csomagolás a nejlonzacskóval szemben. Próbáltam fotózni, de az üveg miatt sajnos nem lett túl jó.




Ha érdekel valakit, meg tudja nézni itt a honlapjukat (ami szerintem ritka igényes) http://www.melliculum.hu/ , és az is kikereshető, hogy az adott településen melyik kávézóban/teázóban adnak ilyen mézet.

2 megjegyzés:

Monika írta...

Ez nagyon érdekes,megyek is nézelődni!!!!!
Teázni én is nagyon szeretek,egy nap nem múlhat el tea nélkül.:)

Jandó írta...

Örülök, hogy tetszett, remélem a honlap is.