2010. október 7., csütörtök

Sikerélmény

Főleg azok miatt is írom, akik eddig hozzám hasonlóan nem voltak túl sikeresek a vásározásban, árulásban. Úgy látszik, csak meg kell találni a megfelelő helyet hozzá, akárhol is lakik az ember, bár ez nem túl könnyű, az biztos.

Szóval véletlenül derítettem ki, hogy van a városban minden hónapban egyszer babaklub. Na, már ennek is örültem, Janka miatt is. Az első alkalommal láttam egy foltvarrós hölgyet, aki ott árult, és innen jött az ötlet, hogy hátha nekem is lehet. A védőnő (mert ők szervezik) meg is engedte, sőt elég lelkesítő volt. Ennek ellenére nem sok reményt fűztem a dologhoz.

Indulás előtt megbeszéltük Jankával, hogy visszük a mamuszokat a babáknak, de nem hiszem, hogy vesznek, de az sem baj, elég, ha jót játszunk. Nem voltak túl sokan, és nem volt túl nagy tolongás, de nagy örömömre pont a megfelelő személyek jöttek oda. Így hát tetszett is nekik,  vettek is, rendeltek is. :)))  Hú, teljesen feldobódtam. És alig tudtak választani, mert mind tetszett nekik is, és a gyerkőcöknek is.

Na, és a hab a tortán, hogy aki a gyerek programokat szervezi, vezeti, szintén nagyon kedves volt, és azt mondta, hogy olyan igényesek, szépek és praktikusak, hogy ott a helyük minden rendezvényen. Így hát lesz még alkalmam itthon is bemutatnom őket. :) Azt, hogy ez miért különleges számomra, a budapestiek és a nagyobb városokban lakók talán nem is értik annyira, de aki kis helyen lakik, az azt hiszem annál is inkább.

9 megjegyzés:

Mesi írta...

Gratulálok a sikerhez! Nagyon lelkesítő lehet! Sok szerencsét kívánok a továbbiakhoz!

eszterda írta...

Én is Gratulálok! Csak így tovább!:))))

Barbara írta...

Gratulálok! Igazán jó hír ez! Nagyon sok további szép alkotást és szép hetet kívánok!

Móni írta...

De jó! Én is örülök a sikerednek. Tényleg igaz, hogy meg kell találni ezekhez a tárgyakhoz azt a vásárlóréteget, aki igazán tudja értékelni. Örülök, hogy sikerült neked.

cskata írta...

Gratulálok!!!! :)
Én nagyon értem a problémát,ugyanis egy kábé 700főt számláló településen lakom,és már sokat gondolkodtam,keresgéltem,h hogyan,mint lehetne itt árulni,de nálunk még babavásár sincs. :( úgyh mindenképpen siker ez a javából,én is örülök a te sikerednek!!!!!!!!!! :)

Görgei-Reiner Rita írta...

Csak így tovább! Ügyes vagy!
A foltvarrós hölgy mikor árult? Egy éve egyszer én is próbálkoztam a Kanga-club-n.....

léna írta...

köszönöm szépen, hogy kiraktad a játékomat!:) sok szerencsét hozzá!:D

Lente Julcsi írta...

Gratulálok,ez nagyon klassz!! :)

Jandó írta...

Ó, nagyon köszönöm nektek. Igazán aranyosak vagytok, hogy velem együtt örültök. :)