2010. október 21., csütörtök

Csit-csat és katica

Eddig ez a gomb-levél-csit-csat variáció nem is jutott eszünkbe, de hála egy megrendelésnek, lett ilyen is. Nekem tetszik. Amúgy is szeretek Yooleeval együtt dolgozni, és nagyon szeretem a katicás gombjait, és persze a többit is. Így még inkább öröm volt készíteni őket. :)



A csatra ragasztottam és varrtam is a gombot és a levelet is, mert a csit-csat természete olyan, hogy elég könnyen leesik róla minden. Remélem, így azért kifogtam rajta.

Ó, és a fejemben/fejünkben kavarognak újabb gombos-horgolós dolgok. Bízom benne, hogy hamarosan mutatni is tudok már valamit.

Muszáj leírnom, hogy végre találkoztunk személyesen is Julival és a kislányával. :))) Igazán örültem neki. Mindketten nagyon-nagyon aranyosak és kedvesek, méginkább, mint képzeltem. Akárhogy is net, azért mindig meg kell jegyeznem, hogy a személyes találkozások egész mások.

7 megjegyzés:

krisz írta...

A csatt telitalálat!!!!Nagyon tetszik.És milyen igazad van,hiába a net a személyes találkozásokat nem tudja pótolni.

Edina írta...

Nagyon édes!!

Móni írta...

Nagyon aranyosak!

Pampalini Anikó írta...

Nekem annyira tetszik ez a csatt, hogy a Meskán beválogattam a szemezgetőbe! Tényleg! Még tegnap előtt este követtem el a válogatást és le is adtam. Remélem a Meska-csapat majd megjeleníti. Tényleg tüneményesek a katicáid!

Flier Judit írta...

Helyesek nagyon!

Jandó írta...

Ó, nagyon köszönöm. :) Igazán örülök, hogy tetszik nektek.

Ancsika, köszi. :) Jó lenne viszont látni a szemezgetőben.

Unknown írta...

Nagyon szép ez a csatt, lehet belőle rendelni?