2010. augusztus 17., kedd

Újabb nadrág

... most rövidben. :) Múltkor úgy felbátorodtam a nadrágom sikerén, hogy nekiláttam egy újabbnak.

Csak akadt egy kis bibi. Az előző anyagának a felével számoltam, ami valahogy sehogysem stimmelt, mire szabásra került a sor. :)))) Nem tudom, hogy én lettem volna ennyire figyelmetlen, vagy összement volna a mosásban, de végül alakítanom kellett a szabásmintán. Gondoltam majd kiderül, legfeljebb készül belőle valami apróbb darab, ha nadrág nem is. És mégis, nadrág lett belőle, és szerintem nem is rossz. :) Ez egészen hihetetlen. Főleg, hogy meg voltam győződve, hogy nadrágot, na azt én soha.

Jó lenge, vékony kockás pamutból készült (azt hiszem ing anyag), de mégsem látszik át. Remek, mert térdig ér, mégsem melegít. Pont ilyenre volt szükségem.
- a kész nadrág:


- próba:


- végső tesztelés (bevált) :) - Jankával a Duna parton




Jankának is készül egy nadrág, csak még kicsit várat magára. Ha kész lesz, mutatom. Azt hiszem kezdek belejönni.

6 megjegyzés:

kinga írta...

nagyon jól néz ki felvéve :)

Karina írta...

Ügyes vagy! Megnézzük élőben is, jó?
Lehet fürdeni a Sugóban?

KicsiKató írta...

Jandóóó, nem lehet kinagyítani a képeket, én meg vaksi vagyok ilyen kora reggel:)) Passzé a felső része? Azt milyen anyagból szabtad hozzá? Kis kép alapján valami vastagabb pamutra tippelek. És cipzár/gomb/kutyafüle nincs benne, ugye?

Nagyon tetszik, pont kéne pár nadrág fallabdázni, ezért lelkesültem fel a bejegyzéseden.

A kockás anyag rugalmas?

Eta írta...

Tudod, a gyakorlat és a mester. :o)) NAgyon klassz lett. Ez is.

Kriszta írta...

Szerintem is nagyon klassz lett!!!!!

Jandó írta...

Köszönöm! :)

Kinga, köszi. Felvéve tényleg más :). Először én is megijedtem, hogy hatalmas lesz, de mégsem. Hacsak nem vagyok mégis óriás méret, bár az azért nem.

Karina, ok, akkor majd ebben megyek. :)) Várom a találkozást. A Sugó meg sajnos nem az igazi.

KicsiKató, ó, ezek a fránya képek. Mindig így járok, hogy nem nagyíthatóak, és szörnyen idegesít. Már kaptam tanácsot, de meghaladja a képességeimet. :(A felső része sima póló, amit már meguntam. Azt vágtam kb. félbe, és azt félbehajtottam, úgy varrtam rá a kockás anyagra, amit a derék méretére ráncoltam. A póló miatt meg nem is kell a derékbőségen gondolkozni, úgyis passzol. :)Szóval a vastagabb pamut stimmel, jól láttad még így is. Cipzás, meg ilyenek nincsenek. A biztonság kedvéért teszek bele madzagot, vagy hogy is mondjam. Bár így se csúszik le, de azt hiszem úgy tutibb. A kockás anyag nem rugalmas, kb. olyan, mint a férfi ingek.
A fallabdázás klassz lehet. Ha tudok esetleg valamiben segíteni, csak szólj. Kíváncsi vagyok, milyen nadrágokkészülnek majd nálad.

Eta, köszönöm. :) Örülök ám a dícséretnek. Ó, hát azt hiszem akkor még sokat kell gyakorolnom, ha a mester a cél, mert még épp csak átléptem a teljesen béna szintet.

Kriszta, köszi. Örülök, hogy neked is tetszik.:)