2010. augusztus 29., vasárnap

Ajándékok, csak úgy :) - megint

Már egy ideje adós vagyok ezzel a bejegyzéssel. Vagyis, hogy milyen csoda ajándékokat kaptam mostanában. Megköszönni persze már köszöntem, rögtön, nagy örömömben és meglepetésemben, de itt még nem mutattam őket.

Először is, Krisztától kaptam, vagyis kaptunk gyönyörű horgolt ékszereket, Jankával együtt. :) A horgo-blogos nyereményekkel együtt érkeztek, amiket tovább kellett küldenem, így nem is sejtettem, hogy nekünk is van meglepi a csomagban. Én kaptam egy olyan különleges szettet, mint a nyertesek, csak rózsaszínben, Janka meg ugyanolyan színű csatot és nyakláncot. Persze ő is irtóra örült, rögtön fel is akarta próbálni, és ment mindenkinek mutogatni. :) Itt is nagyon köszönöm, Kriszta.




Karinától is kaptam ajándékokat, igazi kincseket. Ami még különleges bennük, hogy személyesen adta át, mikor itt nyaraltak pár napot Baján. Nagyon örültem a találkozásnak. :) Izgultam, mint ilyenkor mindig, és a kezdeti zavarom elmúltával jó volt beszélgetni, főleg, hogy a Sugó parton találkoztunk. Megismerhettem az egész családját is, ennek is nagyon örültem. Janka és Doma pedig nagyon jóban lettek, olyna kis viccesek ésaranyosak voltak. Karina pedig ugyanolyan aranyos és kedves, mint gondoltam, ha nem még kedvesebb. És jó volt őket látni családként is, igazán olyan szeretetteljes, mint a múltkori családi képeiken.

Ó, és megnézhettem a kendőt is, ami nemrég készült el. Képen is szép, és tetszett, de élőben. Sokkal finomabb, puhább, gyönyörű egyenletes.

(a képet Karinától kölcsönöztem, mert nagyon tetszett)

Az ajándékok pedig: anyagok, fonalak, szalagok, és pont hozzám illő karkötő, ami azért is különleges, mert cserélgetni lehet benne a különböző szalagokat. Még csak tervezgetem, hogy mik is készüljenek belőlük, de öröm lesz velük dolgozni, az biztos. Nagyon köszönöm itt is.





Én csak a horgo-blogos ajándékokat adtam át, de azért készültem egy kis ajándékal, ami sajnos kicsit késve készült el, így majd csak akkor mutatom, ha Karina már megkapta.


Még egy nagy meglepetésben volt részem a héten. Mikor a postás csengetett, csak néztem rá értetlenül, hogy csomag nekem.? Nem is vártam semmit, és mégis kaptam. :) Piszke lepett meg egy gyönyörűséges és különleges fonallal. Pont az én színeim, különleges átmenetel, puhán és illatosan. Köszönetként a horgo-blogos játékért és a blogos dolgokért, mert tetszik neki, és ennek külön örülök. Már tervezgetem, hogy mi készüljön belőle. Nagyon köszönöm neked is.


4 megjegyzés:

Karina írta...

Hát már értem, egyszerre írtunk! Nagyon kedveseket írtál rólunk, köszönöm szépen! Nagyon jó volt találkozni veletek! Igazán nagyon szép ajándékokat kaptál Krisztától és Piszkétől is, mert megérdemled!!! :)Kíváncsian várom mi lesz a szép fonaladból, ne aprózd el, szerintem, csodás átmenetei vannak.

Unknown írta...

Én is szeretnék ilyen ékszert! Mostanában rákattantam a horgolt nyakláncokra!:))

Lente Julcsi írta...

Nagyon klassz dolgokat kaptál:)

Jandó írta...

Köszönöm.

Karina, hakedveset írtam rólatok, az csak azért van, mert azok is vagytok. :)És tényleg egyszerre írtunk, elég vicces volt.

Diusbd, nekem is tetszenek a horgolt láncok. Azt hiszem Kriszta nagy megtere ennek. Ha gondolod, fordulj hozzá bizalommal.

Julcsi, hát igen, nekem is nagyon tetszenek, főleg, hogy sugárzik belőlük a kedvesség is.:)