2010. január 26., kedd

Sicc cica :)

Ma Jankával egész nap a cicát lestük, aki elviszi a dolgokat. Az igazság az, hogy mostanában tényleg eltűnt pár dolog (kulcs, cumi...), amiket sehol sem találunk. Már felforgattuk értük az egész lakást, és biztos, hogy valahol itt kell lenniük. Erre anyukám csak úgy elszólta magát, hogy biztos elvitte a cica. Tegnap a délutáni sétánál pedig pont láttunk egy macskát. A Buksi kutya meg teljesen felidegeskedett rajta, felkergette a fára, és ott tombolt alatta. Ebben az a vicces, hogy eddig simán elment a macskák mellett, mintha ott se lettek volna. Talán ő is megharagudott a cicára, hogy elviszi Janka cuccait. :)
Jankában meg valahogy olyan mély nyomot hagyott ez az egész, hogy szinte egész nap a macskát kereste, és mutogatta, hogy szerinte miket vitt el. Jó lenne, ha holnap meglenne minden, és játszhatnánk inkább a cica felkutatása helyett. (Mindennek egyetlen előnye, hogy a lakásban rendkívüli rend uralkodik, mert még a szekrényeket is kipakoltuk a nagy keresgélésben.)


Janka mostanában

4 megjegyzés:

BCili írta...

:) sicc hát. A kutya-macska lesés a holmik eltűnése nélkül is remek szórakozás. A kutyák gazdája általában annyira nem élvezi, hogy állunk a kerítés előtt már percek óta a miközben a kutyája már torka szakadtából kiabál ránk :)
Az eltűnős dolgok meg teljesen jellemzőek, a 4 cumiból 1 lesz, majd hipp-hopp előkerülnek, de a barna cérnámat még mindig nem találom. :(
Janka nagyon helyes, elképzelem ahogy lesz a cicát.

honfiviki írta...

A cumikkal mi is így szoktunk járni:) igaza van Cilinek, nálunk is előfordult, hogy az 5-ből (!) 1 maradt.
Nézzétek meg a hálóban az ágyatok alatt és a támla mögött, az tuti hely, nálunk ott mindig van. Aztán kabátzsebben, az autóban az autósülésben és mellette. A szemetesben. Bár azt már lehet hogy nem kell visszavenni :) Konyhaszekrényben lábasban. Most több ötletem nincs :)
Meglesznek.

Hajnoca írta...

Mi múltkor a DVD távirányítóját nem találtuk.
Égen - földön kerestük és nem lett meg.
Ilyenkor általában megkérdezem Bót, hogy nem tudja-e hogy hol van. Ekkor egy laza mozdulattal előveszi, mert Ő tudja hol van.
Most ez nem így volt. Majd éjjel alváskor eszembe jutott, hogy előző nap az edényeimmel játszott.
Reggel megkérdeztem nem tudja- e hol van Ő is egyenesen tepsis fiókhoz ment és már húzta is ki azzal a lendülettel ... és ott lapult a távirányító.

Ettől függetlenül van egy dvd amit nem találunk már közel egy éve. - igaz nem is sajnálom, mert szerintem bugyuta mese (pingui)volt és féltem tőle, hogy emiatt nem fog rendesen elkezdeni beszélni.

Jandó írta...

Köszi a tippeket. Még nem jártam végig minden helyet(bár már majdnem). Még semmi eredmény. Nekünk csak 1 cumink van, mert Janka mindig az ujját szívta, csak mostanában szokta inkább csak rágcsálni a cumit. Hát, most arról is leszokik, még nincs meg.
Ezek a gyerekek, irtó mókásak tudnak lenni. Néha csak ámulok, hogy miket találnak ki.

A kutyákat mi is szoktuk nézni a kapukban. De Janka minden nagykapura azt hiszi, hogy mögötte egy kutya van, és mindig ugat nekik. :) Elég vicces, és nem lehet lebeszélni erről az elképzeléséről.

Hajnoca, a pingui mesét ismerem, én nagyon szerettem. Bár az igaz, hogy tényleg elég bugyuta, és csak "gagyognak", de olyan kis aranyosak.