2010. január 3., vasárnap

Anyagok és táskák

Végre varrtam, tegnap idén először :). Az ünnepek alatt nem nagyon volt rá időm, és már hiányzott. Ritka eredményes nap volt. Elkészültem egy megrendélessel - egy újabb biciklis táska, csak most kék béléssel-, és egy másik csak az összevarrásra vár. Emellett csomó ötletem is született, remélem haarosan meg is valósulnak. Nagyon lelkes vagyok.

Ez abból is adódik, hogy még karácsony előtt kaptam több nagyon szép anyagot . Alig várom, hogy valamit készíthessek belőlük. Az anyagvásárlás külön vicces volt. Kinéztem neten a Cserhegyi méteráru boltból az anyagokat. Férjem munka ügyben arra járt, így megbíztam a vásárlással. Leírtam az anyagok számát, és hogy mennyit kérjen. Még jó, hogy felhívott, mert nem stimmeltek valahogy a számok, így a telefont kihangosítva beszéltük meg az eladóval a színeket és mintát. Irtó jó volt, mikor az árnyalatokat szavakban kell leírni. Az eladó nagyon jófej volt, kicsit sem problémázott, csak próbálta minél jobban leírni a választékot, és még tippeket is adott. Mutatom is a végeredményt. :)


Az utolsó elkészült táskámról, amiről írtam, és karácsonyi ajándéknak szánták, most kaptam visszajelzést. Nem ért oda időben, hiába minden igyekezet. :( Postás sztrájk volt náluk is, így minden karácsony hetében feladott csomagot csak karácsony után kézbesítettek. Hát, ez nem volt szép tőlük... . Még jó, hogy utóajándékként sikere lett, és a lényeg, hogy pont jó lett a mérete. :)

4 megjegyzés:

Hajnoca írta...

Csak nem az egyik anyag ihlette a blog hátterét?
milyen jó ez a mai világ, nem?
... és a technika! Így tényleg azt kapod amit szerettél volna.
Talpra esett férjed van. ... az enyém lehet, hogy inkább eljött volna onnan. ... de mondjuk nem is voltunk még ilyen helyzetben így nem tudom igazán mit lépett volna.
Posta ... irgumburgum.
Nekem is volt problémám a postával. 'Valahogy" elveszett a boríték amit küldtem. Érdekes mód a barátnőmet pár nappal később a postás kezdte el faggatni AVON ügyben, hogy nem kell-e neki valami.
Szép, nem?

toritextil írta...

ó, de szépek!! Különösen a jobb alsó kék-lila. No meg (nem tudom, mi ütött belém, de) odavagyok a pöttyösökért mostanság... épp ma vettem, csak én pirosat :)
várom, mik készülnek belőlük :)

krisz írta...

A pöttyösök nekem is bejönnek.Jó hogy neked rá lehetett bizni a férjedre.Én is próbáltam fűzni az enyémet hogy hozzon már nekem anyagot a tőlünk 2 órányira lévő méterárú boltból ha már arra jár,de teljesen elzárkózott előle mondván ő aztán nem ért hozzá.Marad a posta..

Jandó írta...

De jó, hogy nektek is tetszenek a pöttyösek. Nekem is csak mostanában kezdtek tetszeni. :)
Hajnoca, pont fordítva volt :), azt hiszem a blog háttér miatt tetszett meg a zöld anyag.
Toritextil, én is kíváncsi vagyok, hogy mik készülnek majd a piros pöttyösből.
Krisz, hátha majd a te férjed változik. Az enyém sem volt oda az ötlettől először, csak sokszor kértem, és akkor belement. Most meg büszke magára, hogy milyen jól elinézte a vásárlást. :)