2010. január 4., hétfő

Pöttyök, körök, karikák

Ahogy az előző bejegyzésől látszott is (és többen írtátok is :) ), megszerettem a pöttyöket. Eddig nem tetszettek, most meg valahogy egyre jobban. Ez is, és a Minimax reklámja közti körös-körök adták az ötletet a legújabb táskámhoz. A végeredmény jobban tetszik ,mint gondoltam volna. A béléssel együtt meg különösen. Ez már az új anyagból van. Annyira jól mutat ez a zöld pöttyös a feketével (sajnos a kép nem adja vissza igazán), hogy muszáj valami mást is kitalálni vele, mint csak bélést. Na, majd igyekszem. Felteszem Meskára, mert már nagyon kiürült a boltom, ráfér egy kis frissítés. De most még azt sem bánom, ha nem veszik meg, akkor marad nálam :).




Itt pedig csak 2 kép, a tegnap délutáni sétánkon készült. Az alsón mi is rajta vagyunk :), csak kicsit messziről.


5 megjegyzés:

honfiviki írta...

Mióta tudsz táskát varrni? És egyik reggel úgy ébredtél, hogy tudok táskát varrni!?
Én ezt nem értem! Ontod magadból a szebbnél szebb darabokat... én meg fél éve a sarokba vágtam a farmer táskakezdeményemet, annyira nyűglődésnek éreztem. Talán befejezem. De csak azért kaptam újra kedvet hozzá, mert a Praktikában láttam farmer anyagra hímezhető mintákat :)

Nagyon tetszik a táskád. Biztosan gazdára lel hamarosan...

Lente Julcsi írta...

Klassz a tatyó!

Jandó írta...

Örülök, hogy tetszik nektek a táska. :)Köszi.
Viki, ez a táska varrás jó kérdés. Valahogy tényleg ilyen hasracsapás szerűen kezdtem, bár régebben próbálkoztam már vele, de valahogy abbamaradt. Pár dolgot azért olvastam hozzá neten, az talán kicsit segít. De inkább a tapasztalat. Mindig egyre könnyebb. Biztos neked is menni fog, csak újra hozzá kellene fognod. Meg én legalábbis nem nagyon szeretek farmert varrni. Puhább, vékonyabb anyaggal sokkal könnyebb dolgozni. (Ha esetleg úgy látod, valamiben tudnék segíteni, csak írj.) :)

fedák írta...

Kedves Jandó!
Engem viszont a gyönyörű naplementéd kapott meg, nagyon!
Csodaszép a pillanat, az aranyhíd a vízen.
De jó, hogy ilyen lebukó napotok van.
Hol van ilyen?

Jandó írta...

Kedves fedák!
Örülök, hogy tetszik a kép. Baján készült, a Sugó (a Duna mellékága) és a Duna találkozásánál. Szép hely, és jó, hogy mi kb. 5 percre lakunk onnan.