2010. január 8., péntek

Flóra a fog :)

Ő a legújabb gyerekeknek való varrományom. Igaz, hogy csak egy fog, de nagyon puha és kedves. Filcből készült, az arcát hímzőfonallal varrtam. Az ötlet onnan ered, hogy a napokban Janka megtalálta azt a kis plüssállatot, amit a nagymamámtól kaptam, mikor először jártam a fogorvosnál. Nagyon büszke voltam rá, és a mai napig eszembe juttatja, hogy miért kaptam, és olyan jó érzéssel tölt el. :) Gondoltam, hátha másik gyereknek is bátorságot, örömet adna egy fog emlék a fogorvossal való találkozáshoz, és fehérségével bíztatná a fogmosásra. Ami azt illeti, sok felnőttre is ráférne egy ilyen, bátorítás gyanánt.

Jankán tesztelve. Neki tetszett, és rájött, hogy fog, és mutogatja az övét hozzá. Különös, hogy még jobban tetszik neki, mint a kutya. Ő is kaptt a napokban egy fogkefét. Teljesen oda van érte. Naponta legalább 5ször mos fogat - máramennyire a vízzel való dörzsölést annak lehet nevezni. :)

6 megjegyzés:

krisz írta...

Biztosan azért amiért Jankának varrtad,olyan kedves lett!oylan ölelgetni valónak lástzik még igy a képről is.

Hajnoca írta...

Annak lehet nevezni! sokat rágjon és nem baj az, hogy 5ször akar fogat mosni. Bó is mindig azzal nyúz ... és soha nem mindegy melyik fogkrémet teszem rá.(az egereset vagy az elefántosat)
Más gyereknek könyörögni kell, hogy fogat mosson.

Nagyon kis puhácskának és ölelnivalónak néz ki!

Timi írta...

Ügyes vagy és ötletes! Nagyon jó lett ez a fogacska. Nálunk a család kétévese is szeret fogat mosni (no meg borotválkozni). :D

Jandó írta...

Köszi nektek! Örülök, hogy még így is ölelgetnivalónak látszik. :) hát igen, a fogmosásból meg inkább legyen több, mint kevesebb.

toritextil írta...

jajj, én ezt imádom :))) ha volna gyerkőcöm, már az enyém lenne :))

Jandó írta...

köszi, Viki, de örülök :)