2010. január 21., csütörtök

Egy kis tavasz a télben

Már elég rég várakozott kiszabva ez a szürke kord anyag, hogy táska legyen belőle. De nem tudtam eldönteni, hogy mivel lehetne feldobni. Volt egy csomó ötletem, csak valahogy egyik sem tűnt mégse az igazinak. Tegnap jutott eszembe, hogy szintén várakozik egy kis vidám, virágos, flitteres anyag a szekrényben. Összepárosítottam őket, és azt hiszem jó döntés volt. :) Már úgyis annyira unom ezt a színtelenséget, a napsütés hiányát és egyre inkább várom a tavaszt. Ez az anyag legalább egy kis vidámságot ad, ha ránézek. A kord pedig különösen puha, így a látvány és a tapintás is jól kiegészíti egymást. Kapott egy türkizzöld bélést, és már készen is van, a Meska boltomban várakozik.

Ma egész nap szakad a hó. Nagyon szeretem. Remélem még ki tudunk menni Jankával szánkózni, mert még épp a délutáni alvás állapotában van. Ma nincs itthon a férjem, csak a kis angyalkámmal vagyunk ketten. Ilyenkor mindig Jankával együtt lefekszem este, legkésőbb fél 9-kor. Valami jó is van az apanélküliségben. Máskor mindig úgy elszalad az idő, hogy általában éjfél felé fekszünk.

4 megjegyzés:

Puszedli írta...

A szürke és virágos anyag párosítása tényleg nagyon jó ötlet volt. :) Egy kérdésem lenne, bár nem ide kapcsolódik. Horgolni honnan tanulsz? Engem is megszállt a "vágy"..

Móni írta...

Valóban nagyon jó párosítás, nekem is nagyon tetszik az új táskád!

Lente Julcsi írta...

Klassz darab:o)

Jandó írta...

Köszönöm. Örülök, hogy nektek is tetszik ez a párosítás. :)

Puszedli, horgolni a Horgoljunk együtt oldalról (horgolas.gportal.hu) tanulok egyelőre. Eddig ez volt a legjobb, amit láttam. De jó, hogy te is kedvet kaptál hozzá. :)