2010. január 9., szombat

Cipzár 2

Végre sikerült a cipzár varrás. Közel sem olyan nehéz, mint ahogy először gondoltam, sőt. :) Bár a szütyű kicsit kicsi lett, leginkább apró tartónak való, de most nem is ez a lényeg.

Ma nagyon sok eddig még számomra ismeretlen blogra találtam rá. Csomó érdekes és jó dolgot olvastam. :) Az jutott eszembe ezekről, hogy volt több olyan is, ami kb. egy időben indult, hasonló jó dolgok találhatóak rajtuk - mégis az egyiket rengetegen olvassák, a másikat meg alig valaki. Mi lehet az oka? (Van egy pár ötletem, de igazán nem tudom.)

Most jöttem rá, hogy szeretem a fotókat. Persze főleg azokat, amik valami miatt különlegesek. De gondolom ezzel majdnem mindenki így van. Ilyen pl. : http://hnikaa.blogspot.com/, http://nikaaland.blogspot.com/ , http://enikolori.blogspot.com/.

Mostanában meg már ott tartok, hogy rongy állatokkal álmodom. Pedig még nem is nagyon varrtam ilyeneket, csak majd talán szeretnék. Elég gáz, hogy már alvás közben se hagynak békén. Lehet, hogy meg kellene próbálkoznom a varrásukkal, csak még nem is tudok róla? :)

4 megjegyzés:

Cila Zzy írta...

Elérte a hobbi a szenvedély szintet:-) Itt az ideje, hogy lássunk tőled állati állatokat is:-) A 2010-es év újdonsága lesz?
Szerintem a titok, hogy ki mennyire ismert abban is rejlik, hogy pl. árul-e. Jár-e KV-ra. Nem lehetséges?
Legyen szép napotok!

eszterda írta...

olyan jó volt olvasni a bejegyzésedet. Nika nekem is nagy kedvencem. Olyan más a látásmódja, finom, mélységes, művészi. Ami pedig a rongybabákat illeti, hajrá! Ha már velük is álmodsz, az jelent valamit! Roppant kivácsi vagyok a fejleményekre!

Puszedli írta...

Tudsz róla, azért álmodsz velük. :) A fotós linkekért pedig külön köszönet!

Jandó írta...

Köszi Nektek! Ami azt illeti, a rongy állatokra én is kíváncsi vagyok, mert még csak most alakulnak. :) Örülök, hogy tetszettek a fotók.
Eszterda, Nika képét nálad láttam, mikor a gyönyörű kislányodról tettél fel képet. Köszi. Tényleg különlegesek a képei.
Puszedli, köszöntelek itt. :)