2009. október 25., vasárnap

Táska biciklivel

Hm, az előző bejegyzést/em csak most vettem észre. Jót mosolyogtam, mert a férjem írta :). Kíváncsi volt, mikor veszem észre. Amúgy ő teljesen olyan, amit/ahogy írt.

Visszatérve a mostani bejegyzés címéhez - a héten varrtam egy táskát, főleg biciklizni szerető fiúkra vagy akár lányokra gondolva. Már megtalálható Meskán is. A vicces az, hogy az ötlet egy régebbi meskás kérésből indult, és tegnap találtam egy direkt biciklis dolgokat kereső kérést is. Sőt, még Kingánál is megszületett egy kerékpáros fülbevaló. :)
Sajnos a képek nem sikerültek túl jól a fényhiány miatt. De azt hiszem ilyen borongós időben nem is számíthatok másra.


Ja igen, és majdnem elfelejtettem mutatni a Kingának készített filc dolgokat, amiket múltkor elfelejtettem fotózni. Még jó, hogy Ő volt olyan kedves, és megtette utólag.

Végül, de nem utolsósorban mondanám, hogy Vikinél - toritextil játék van, és nagyon jó dolgokat lehet nyerni (játszani még kedd estig lehet)!

3 megjegyzés:

Lente Julcsi írta...

Klassz tatyó.

Virág írta...

Ez nagyon jó!!!
Már régóta szeretnék bicós táskát varrni, de mindig elmaradt!
Ez nagyon jól sikerült. És örülök, hogy "összetalálkoztunk".
Játék? A második vagy, azt hittem nagyobb tolongás lesz. Úgyhogy várd a postást, és légyszi küldd el a címedet. (wlvirag@freemail.hu)
Ja és folytasd a játékot...

Jandó írta...

De jó, hogy tetszik Nektek. És épp most láttam, hogy másnak is, mert megvan a gazdája :).

Virág, én is örülök, hogy "összetalálkoztunk". Köszi a játékot. Nagyon várom az ajándékot, irtó kíváncsi vagyok. :) Majd akkor lesz tolongás, mikor már lemaradtak róla.