2009. október 26., hétfő

PIF játék

Jelentkeztem egy játékra Lovizer Virágnál!!! Egy éven belül meglepit kapok tőle. Ha pedig Te is játszani szeretnél, írj. Az első három jelentkező fog tőlem ajándékot kapni. Az első három játékosnak nincs más dolga, mint föltenni blogjába ezt a képet, és játékot hirdetni, ahol aztán ő fog ajándékozni 365 napon belül. Elég hosszú idő, így biztosan tudom tartani a határidőt. :) De azért igyekezni fogok.


Szerintem ez olyan izgi. Úgy örülök, hogy még belefértem Virágnál az első 3 jelentkezőbe. Már nagyon kíváncsi vagyok az ajándékra, hiszen Virág olyan szép dolgokat készít. Majd én is igyekezni fogok, és kíváncsian várom, hogyki lesz a megajándékozottam.

6 megjegyzés:

Timi írta...

Szia!
Én is beszálltam a játékba. Elvileg Nálad beleférek a háromba, én is közzétette a blogomon. Még "új" vagyok a blogolók között, de igyekszem.

Jandó írta...

Szia Cserfescsillag! Üdv itt, örülök Neked. :) te vagy az első jelentkező, így tuti beleférsz a háromba. Majd a címed küldd el légyszi e-mailben.

Dorotthea írta...

Szia Jandó! Én is szeretnék jelentkezni a játékodra! Én is új vagyok egyelőre, de máshol, más témában már én is blogoló vagyok, lelkesen egy éve! Sok sikert neked továbbra is a blogszerkesztésben, nekem nagyon tetszik!:)

Jandó írta...

Dorotthea, köszi, hogy játszol. Örülök neked, és hogy tetszik az oldal. :)

G-design írta...

Szia Jandó!

Úgy látom még van egy kiadó hely a játékra :)
Szóval jelentkeznék ha lehet!
Gratulálok, csodás dolgaid vannak! A táskák tetszenek a legjobban =)

Jandó írta...

G-design, örülök neked is. Akkor te vagy a 3. játékos. Kérlek írj e-mailt, a címeddel, neveddel, és hogy kb. milyen dolgokat szeretsz.