2010. szeptember 10., péntek

Két pici láb

A hétvégénk és az esküvő nagyon jól sikerült, remekül éreztük magunkat. Janka is elég jól bírta, bár kellet pár nap, hogy visszazökkenjen a normális kerékvágásba.

Az ajándék cipőnek nagyon örültek, és pont jó lett a kisfiúra. Persze képet meg elfelejtettem készíteni. na, de még biztos lesz hasonló.

Janka cipőéről is csak menetközbeni kép készült, mert mióta megkapta, abban járkál itthon. Ő a fő tesztelőm, és mondhatom, hogy jól bírja a cipő a strapát és a kiképzést. Már a talpát is mostunk, mert a cipőtisztításnál ezt is betette a sorba, és hát nem is ártott neki. Ez a műbőr egyik előnye, hogy nem ázik át.


De az igazi két pici láb, amire már utaltam a címben is, az Janka és az unokatesója. Merthogy a sógornőmék ellátogattak hozzánk pár napra, és Sára is kapott egy kiscipőt, olyan rózsaszín rózsásat, amilyet már mutattam. Nagyon jól eljátszottak a lányok, Janka is élvezte a társaságot. :) A sógornőmmel meg azért is jó beszélgetnünk, mert ő is varr, így van egy plusz közös témánk. Őt is megtalálhatjátok a Meskán.

5 megjegyzés:

hekka írta...

Helyesek a cipik! :)

Annus írta...

Édes kis lábakon cuki cipők..:-) Nálunk még a mosógépben is voltak az általam varrt cipik ( nem direkte módon, hanem belekeveredett ) ..és simán bírták a gyűrődést.

Jandó írta...

Köszönöm. :)

Az én cipőim is bírják a mosógépet, pedig direkt mosom őket, többször is. Ahogy kinéznek pár nap alatt, eszembe sem jutott kézzel mosni őket. Azért persze ezt használati utasításként nem írnám le, de megnyugtató. :)

Monika írta...

Szeretegetnivalók!!!!Mint két kis manóláb.:)

Jandó írta...

Mammka, köszönöm. Igen, szerintem is olyanok. :)