2010. szeptember 25., szombat

Va-va mamuszra költözött

...avagy Janka újabb kiscipője. Ezernyi dolgom és varrnivalóm mellett nem tudtam nem teljesíteni a kérést, ami napokog a fülembe duruzsolt. Így született meg ez a kutyás mamusz, hogy végre Jankám boldogsága is teljes lehessen, hiszen nála a kutya a minden.

Először rátétmintában gondolkodtam, rózsaszín kockás anyagra. Talán valamivel lányosabb lett volna. De a katica ötletéről beugrott valami hasonló, ami addig-addig alakult, még ez lett belőle. A kutya pofájával többet pepecseltem, mint magával az egésszel. Főleg a füleivel - hegyes, lógós, lehajló, egyenes, saját anyaga, filc, fönt, lent... Utolsó pillanatban jött a végső ötlet, amit a talpa maradéka adott. Így kapott hosszú, mégis lelógó, lebegő puha bőr füleket. :)
A mamusz kívül pamut, belül molinó, talpa hasítottbőr, szemei és orra filc. Szerencsére elnyerte kis gazdája tetszését, és rögtön fel is vette. Meg volt elégedve a munkámmal. :) Nekem nem is kell ennél nagyobb dícséret.


A további állatsereg már alakulóban, és alig várják, hogy megmutathassák magukat. (Főleg az egyik türelmetlen, aki Melindáékhoz készül :). )

7 megjegyzés:

Flier Judit írta...

Nagyon édes!

Melinda írta...

Már nagyon várjuk!!! :D Nagyon édes ez a kis kutyus is!!!

Mesi írta...

Nagyon cukor kutyus lett!

ZsuzS írta...

Nagyon tetszik ez a pöttyös kutyus!

Bakarasz írta...

Aranyos! Szerintem édes, amikor ilyen állatkás mamuszokban nyomulnak a gyerkőcök. És jó az a kis pöttyös anyag!

krisz írta...

Nagyon kis aranyos lett!Igazán megérte ennyit bibelődni vele.

Jandó írta...

Köszönöm. :) De jó, hogy tetszik nektek is a pöttyös anyag. Még 2 féle különböző pöttyös vár itt bemutatásra.