2010. szeptember 29., szerda

Csókra vár

... ez a pár. :))) Vagy csak egyszerűen egy kedvesen vigyorgó békás kiscipő. Így akár fiúk és lányok lábára is el tudnám képzelni.


 A kedvenc zöld pöttyös anyagomból készült, molinó béléssel. Egyszerű békák, vagy elvarázsolt királyfik-ki tudja. Nem akartam nekik koronát, maradok inkább az állatoknál, a meseszereplőkért annyira nem vagyok oda. Vicces, mert megint a szájukkal voltam bajban. Már egy hete várták a megfelelő mosolyt, de valahogy sehogy sem tetszett. Ma gondoltam, lesz ami lesz, nekiállok. Teljesen mást terveztem, de a békák ilyen nagy, mosolygós szájat kértek. És igazuk volt, mert Janka eddig is jóban volt velük, ma pedig délutáni alvás után örömmel mutogatta, hogy van szájuk, mégpedig füligérőt mutatott. :)

8 megjegyzés:

MrsSame írta...

Teljesen egyetértek veled, ezek az állatos mamuszok nagyon jók!!! A kutyus is tetszett,de ez a béka a hatalmas vigyorral... :D

Julcsi írta...

Azért mosolygok itt most magamban, mert én készítettem ugyanilyen anyagból ugyanígy mosolygó békát:))))

Tímel írta...

Nagyon édes lett!

Móni írta...

Aranyosak lettek, nagyon!

Lepkevár írta...

Határozottan tetszik! :)

Aledi írta...

Ők a szélesszájú békák. Hát persze, hogy mosolyogniuk kell. Nagyon jó :)

Jandó írta...

Köszönöm. :) Hú, örülök, hogy sikerük lett. Kicsit izgultam miattuk.

Melinda, remélem a tiétek is tetszeni fog (meglepi, hogy milyen lett). Izgulok.

Julcsi, a békáidra emlékszem, mert nagyon tetszettek. Nem is lehet elfelejteni őket. :) Az anyagra viszont nem tudtam, hogy ugyanez, de akkor még jobb. Lehet, hogy tudat alatt ők adták a végső inspirációt. Hát, a játék varrásban közel sem vagyok jó, mint te, de akkor örülök, ha cipőben azért kicsit hasonlíthat a tiédhez.

Unknown írta...

Biztosan nagyon hálás lesz a békákért a tulajdonos két kis tappancsa :)

Szép napot & jó alkotást :)

Boldogság vár :)
www.boldogsag-var.blogspot.hu