2010. július 15., csütörtök

Piros pöttyös

A piros-fehér pöttyös anyaggal nem tudok betelni. Igazából minden formában el tudnám képzelni, így gondoltam, hátha cipőcként is jól mutat. Itt is van. Ez is virágot kapott díszítésnek. Próbálgattam máhogyan is, de valahogy mindig a virág mellett maradtam.



Ó, most jutott eszembe, hogy méretet nem is írtam, az előzőhöz sem. A múltkori lila 14 cm-es lábra való, ez kisebb, 10 cm-esre. Kívül belül pamutvászon mindkettő, puha, tapadós műbőr talppal.

Hm, és ne mbírtam ki, hogy ne készítsek mégegy piros pöttyöset. Ez más fazon, és fehér gumiszalagot kapott, hogy jobban fogja a babalábat. De azt hiszem díszítésnek is elegendő. Bár a képen nem annyira látszik, ez sokkal kisebb, pár hónapos babalábra való. (A párjam még várat magára, mert csak alvásidőben tudok varrni, és lejárt az időm, mikor nekiálltam a másiknak. Na, de majd mutatom együtt is őket.)


Most értettem meg, hogy miért kerül majdnem ugyanannyiba egy gyerekcipő, mint egy felnőtt. Igaz, hogy anyag kevesebb van benne, de sokkal nehezebben varrtam meg, mint a nagyobbakat.

7 megjegyzés:

hAnd-i írta...

istenem, hogy ez milyen aranyos... ügyes munka, ügyes készítő

Kriszta írta...

Szerintem is a pöttyös az igazi :)))) Én is imádom ezt a piros pöttyöset, tündériek lettek a cipellők!!!

Belinda írta...

Jahaj de helyesek! :))

Aledi írta...

A piros, meg a pöttyös nálam is jöhet minden mennyiségben. Nagyon édi :)

Flier Judit írta...

Aranyos mindkettő! Én felnőtt méretben varrtam egy papucsot régen (pont fehér alapon piros pöttyös volt :), azon se volt egyszerű szépen varrni az ívelt részeket, de ekkora méretnél sokkal macerásabb lehet.

krisz írta...

A pöttyössel én is igy vagyok.Egyszerüen nem tudok betelni vele.Nagyon édesek lettek a kiscipők.

Jandó írta...

Köszönöm. Örülök, hogy ti is ennyire szeretitek a piros pöttyöset. :)

Judit, nagyon jó lehetett a papucsod is.:)