2010. július 7., szerda

Ilyen volt - ilyen lett

..., vagyis elkészültem a nadrágommal. A képek nem a legjobbak, de azért talán a lényeg látszik. Azt hiszem hordható lett. :)Ez volt az eredeti.




Kicsit más, mert az új vastagabb anyag, más tartása van. De úgy döntöttem, gumit fűzök az aljába, és talán úgy még jobb lett.
Ami még említést érdemel, az a dereka. Pólóból van, pont találtam ugyanolyan színűt, mint a nadrág. Rugalmas, nem kell bele gumi, mégis nagyon jól tart. Van pár ilyenféle megoldású szoknyám (gyárilag, nem én varrtam), onnan jött az ötlet. És bevált, nagyon jó és kényelmes.

10 megjegyzés:

Julcsi írta...

Ó, nagyon jó lett!

Timi írta...

Csatlakozom Julcsihoz, nagyon jó lett!

Simán hordanám én is, csúcs! :)

Babi néni írta...

Tök jó lett! A kép alapján szinte mint az eredeti.

Ha a póló nyúlik még később fűzhetsz bele gumit is. Egyébként a bolondtextilben ("Megbolondultunk!" 100 Ft/m texiles) lehet kapni passzét, az pontosan ugyanígy viselkedik, régen a mackók aljára varrták, de most újra divat, én is sok szoknyán láttam már.

Ledorka írta...

Nagyon klassz! Én is szeretem ezt a passzés derekú megoldást. :)

cskata írta...

nagyon szuper lett!!!! gratulálok!! nagyon tetszik a színe is!!!! :)

Bakarasz írta...

Nagyon jól sikerült! És milyen jó érzés lesz mondani, amikor megdicsérik, hogy köszi, én varrtam, sőt, én festettem az anyagot. :) Lehet besöpörni az elismerést! :)

bolyet írta...

Nagyon szuper lett az új nadrágod!Nagyon ügyi vagy!Bár az alapdarab tetszik igazán de csak mert "rózsaszín rajongó" vagyok!:-))

Jandó írta...

Köszönöm. :) Hú, de örülök, hogy nektek is tetszik, és jónak látjátok.

Julcsi, köszi.

Cserfescsillag, de jó, hogy hordhatónak látod.

Altair, köszönöm a tanácsot is.

Lidércke, de jó, hogy te is passzé párti vagy. Eddig nem nagyon láttam ilyet (magamon kívül) errefelé. Mintha tényleg most kezdene divatba jönni, ahogy Altair is írta. :)

Cskata, köszi. Örülök, hogy a színe is tetszik.

Bakarasz, tényleg jó büszkélkedni ilyenkor kicsit. De néha olyan félve mondom, mert valahogy mindig bennem van, hogy mi van, ha mégsem gondolják komolyan. De ez azt hiszem csak az én hülyeségem. :)

Bolyet, köszönöm. Én is nagyon szeretem a rózsaszínt, na és persze a zöldet is, meg a kettőt együtt. :)

Ledorka írta...

Megvallom, én a kismama-nadrágok kapcsán szerettem meg ezt a megoldást. :D Sőt, a gyerekeknek is vannak passzés derekú nadrágjaik, ők is szeretik.

Jandó írta...

Tényleg, a kismama nadrágokról el is felejtkeztem. Azoknál is milyen remek ez a megoldás. :)