2010. július 7., szerda

A gyurma és a fonal találkozása

Már többször emlegettem, hogy készülnek dolgok, amiket még nem mutathatok. Ó, és végre itt vannak, a sok munka eredményeként. :)

Az úgy volt, hogy a virágok kapcsán nagyon megszerettem a gombokat, és Yoolee gyurma gombjai is nagyon kedvesek lettek nekem. És a forma mellett a színei is különlegesek. Valahogy kacsintgattak a fonalaimra, amik szinte ugyanolyanok, mint a gyurmák. :) Innen jött az ötlet, hogy Julival összefoghatnánk, és együtt valami újat hozhatnánk létre. Ő nagyon kedves volt, és tetszett neki az ötlet, aminek igazán örültem. Így találkozott össze a fonal a gyurmával, és rögtön barátságot is kötöttek.

Ez tipikusan a gombhoz a kabátot, vagyis horgolást esete. Juli gombjai igazán különlegesek, és kedvesek és nagyon színesek. Öröm volt velük dolgozni.

Tetszett, amit Juli írt a blogján, mert tényleg nagyon igaz, hogy ezek a művek dupla szeretettel készültek, mert mindkettőnk munkája benne van. :) Emellett rengeteg tervezés, ötletelés és munka van mögötte. Remélem megérte, és nektek is tetszeni fog.

Itt is az első két hajpánt. Nagyon várom a véleményeiteket! Igyekszünk rendszeresen beszámolni mindig az újdonságokról, és Meskán is megtalálhatóak lesznek.


Az egérkés:


És a katicás:




Közös logó is készült. Yoolee macija átöleli a csigámat. Hát, mint látszik, nem csak a gyurma és a fonal kötött barátságot. :))

13 megjegyzés:

Tímel írta...

Olyan édesek!!
Nagyon jó 5let!!!
Örülök, hogy a Meskán összefogás is van :)

BCili írta...

Nagyon szépek lettek! Ez már ugyan írtam Joolee oldalán is de tényleg, gratulálok hozzá és az összefogáshoz is. Egy ilyen összefogásra én is nagyon vágytam régebben, aztán ...
Nagyon sok szerencsét és sok vásárlót és örömteli alkotást kívánok!
A katicás a kedvenc, bár a kisegér se kutya! :)

hAnd-i írta...

de jóóóóó... jó ez az összehzasitás... a katicás a kedvencem...

toritextil írta...

Yoolee-nál már láttam, de most itt is leírom, hogy ez szuper dolog szerintem is!!!
ééés, ha jól sejtem, mivel Te csináltad a dolog második felét, Te is fotóztad, ugye?? :)

kinga írta...

Itt is azt tudom mondani, amit Yoolee-nál:
Annyira jó!! :)
Meskán reggel már be is jelöltem kedvencnek :))
Szupi!
És a logó.......... :)))
Egy időben én is gondolkoztam gyurmás-hajpánton, de lusta voltam úgyhogy megelőztetek, és ez különben is sokkal jobban mutat! :)

Puszedli írta...

A katicás teljesen levett a lábamról.. :) Jó kis fúzió ez, csak így tovább!

Karina írta...

Én is sok sikert kívánok ehhez a közös munkához, és örömet a barátsághoz! A logo csuda jó!!

Mesi írta...

Milyen ügyesek vagytok! És milyen jó ötlet az összefogás, izgalmas lehet ketten készíteni valamit!
És a katica hú de aranyos :)
(A másik is, persze)

Jandó írta...

Köszönöm! :) Nagyon-nagyon örülök, hogy tetszik nektek. Izgultunk, hogy milyen lesz a fogadtatás. Köszönöm a jókívánságokat is.

A logó Yooleet dícséri, de nekem is irtóra tetszik, és olyan kis kedves.

A katicás nekem is különleges, és nagyon összhangban is van valahogy az egész. A katica meg élőben még cukibb a nagy szemeivel és a szárnyacskáival. De az egeret is megszerettem, jópofa nagyon.
Mi nagy egér rajongók vagyunk, mert van házi egerünk. :)Pont ilyen gyönyörű világos szürke és kedves. Janka kedvence is. Meg van csomó gumi egere, az a kedvenc játéka mostanában.

Barbara írta...

Eszméletlenül aranyos :) A többiek már kifejtették mennyire jól néz ki, én sem tudok mást mondani :)

Zsófi írta...

Nagyon szégyellem magam, de nagyon irigy lettem! Hogy ilyeneket én miért nem tudok/merek/vagyok képes kitalálni és megcsinálni!

Ügyes vagy és kitűnő szervező. Le a kalappal! És persze sok sikert az új munkakapcsolattal!

;-D

krisz írta...

Nagyon szépek igy együtt!Milyen jól kitaláltátok!Kivánok Nektek még ezekhez hasonló további sok sikeres együtt alkotást!

Jandó írta...

Mephaela, köszönöm. :)

Zsófi, köszi. Hát, én meg sokszor rád irigykedem kicsit, hogy mennyi mindent tudsz, és meg is tudod valósítani őket. Tudod, mindenki másban jó. :)

Krisz, köszönöm, és ajókívánságot is. :)