2010. április 6., kedd

Újra itt vagyok. Megfogadtam, hogy nem gépezek és blogozok húsvét alatt. Kicsit más volt, de jó, ha jó itt is lenni. Nagyon szép húsvétunk volt, élveztük az együtt/itthon létet, és lelkileg is sokat számított. Janka szombat óta nagy lelkesedéssel rakosgatja a nyuszi hozta csokitojásokat. Ez most remek játék neki. Aznap este még a fészkével is aludt el. :)

Még húsvét előtt készült ez a két cipő/mamusz a babás dolgok jegyében. Még nem az igazi, és nem is tudtam igazi babákon tesztelni, de talán találok majd gazdát nekik. Ezzel egy régi tervem vált valóra.
(Mielőtt valaki furcsán nézne rám, megelőzve ezt mondom, hogy véletlenül sem szeretném BCilit utánozni, vagy másolni, vagy hasonló. Az ő cipőcskéi nagyon szépek, és jók, ezért van Jankának is milimes cipője. (Amúgy ezt Cilivel már meg is beszéltem, és köszönöm neki.) Ez a cipő/mamusz készítés régi tervem volt, és a neten keresgélve akadtam rá szabásmintákra, amiket átalakítottam a saját elképzeléseim szerint, és a varrás folyamán is még alakultak/alakulnak.




Mostmár elárulom a nagy tervem, a babáknak szánt dolgokkal illetően, mert úgy sem lesz belőle semmi. Az itteni bababörzére szerettem volna kivinni őket, de mivel az e havi kb. 1-2 hét múlva lesz, már minden reményem elszállt. Egy-két dologgal már csak nem állítok oda. Talán majd legközelebb. Amúgy nincs nagy csaldás, mert hát csak rajtam múlott az egész, és ismerem magam, úgy látszik nem változom.


Tegnap készlt még egy nagyi mintás sapka, ugyanabban a méretben, és mondhatom, hogy még 3 évesekre is j, olyan rugalmas a minta. Ez teljesen biztos, mert egy 3 éves kislány kapta ajándékba, és teljesen j lett neki.

5 megjegyzés:

BCili írta...

:) nem tudom nagyítani minden képet! Pedig, pedig megnézném közelebbről :) az első típus láblepotyogós, azon még dolgozni kell, sajnos. Lilin teszteltem tavaly nyáron, de nem kell sokat változtatni rajta. A másik viszont szép lett! Ügyi vagy!

honfiviki írta...

:) hát átérzem a börzés dolgaidat, én fél év készülődése után, most szombaton jutok ki a keresztelőruhákkal egy kisebb börzére.

A kiscipős terveket nagyon jó ötletnek tartom, csak csináld-csináld! :) Amennyire én látom, biztosan van konkurencia, de ha élvezed és még hoz is a konyhára, akkor már jól jártál :)

inecsg írta...

Nagyon szépek a kis cipellők! :-) Hajrá a börzére!

bolyet írta...

Díjeső nálam Neked!

Jandó írta...

Köszönöm. A bíztatás meg jól jön. :)
Honfiviki, akkor a börzékkel egy cipőben járunk. :) Bár te már jobban állsz.
Bolyet, köszönöm. :)