2010. április 28., szerda

Zöld barnával - kitűző, hajpánt

Sokan megdícsértétek a zöld kitűzőt a játék kapcsán, és amúgy is kedvencem a zöld, így hát újra zöld dolgok következnek.

Két kitűző. Az egyiken fa gomb, sajnos ez már nem annyira különleges, viszont újra tudok valami hasonlót készíteni, mert beszerezhető, és azért elég szép is.
A másikon műanyag gomb díszeleg. Ebből csak 2 darabom van, ez is abban a réges-régi gombosdobozban volt, amire nemrég akadtam rá itthon. A színe tetszik, mert sötétbarna, és olyan, mintha világosbarnával spriccelték volna meg, sőt még átmenetes része is van. Még jó, hogy elteszek minden régi dolgot, sose tudni mire akadok köztük. (Csak itthon nem nagyon örülnek ennek a gyújtőszenvedélyemnek. :) )


Azért, hogy valami újat is mutassak. Hajpánt, de egy elég sajátos formában. Gumiszalagot varrtam hajpánttá, és kapott egy kis gombos virágot, mint a csatok. Ezt magamnak készítettem, de lesz belőle többféle is. Kényelmes, mert puha, nem szorít a fülemnél, és egyszerű. Nem lenne kitartásom olyan gyönyörű, és alapos munkára egy hajpántért, mint Bolyet-Timinek. Pedig azok nagyon tetszenek. Ez az én verzióm egy hajpántra. :)

2 megjegyzés:

Kriszta írta...

Nagyon tetszik a hajpánt :)
Az én gyűjtőszenvedélyemet már megszokták :)))

Jandó írta...

Kriszta köszi. :) De jó, hogy te is gyűjtögető vagy.